Šta je novo?

PTT-KDS Digitalna Televizija

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci,

da rezimiram:

1. sistem nije "probijen";:smash:
2. Mozda bi i mogao da se probije ali je "cim" :type:
3. I suvise komplikovano da bi se dobilo 15-20 kanala.

dovoljni argumenti da se ne cimam 🙂

Ipak cu se fokusirati na Skystar i satelitsku.:eyebrows:

Prvo ne može na Sky Star, ona ima samo satelitski tj, DVb-s tuner. Drugo niej istina da conax sistem menja ključeve tako često, jednom mesečno, eventualno i tuže, jednostavno nemaju potrebu da menjaju OP key kada sistem nije razbijen.

Istina je menjaju. Postoji mogućnost da vrte više setova pa posle mesec dana ubacuju nove, ali on rotira sigurno na male vremenske periode.

Fino je videti Luxe TV i svu tu egzotiku koju prikazuju, ( jel ima neko "problem" da mu taj kanal menja polozaj - kod mene recimo skace sa 13 kanala na 23 ?! ) ali me interesuje cime oni misle da privuku ljude da kupe taj paket digitalnih programa. Izbor jadan da jadniji ne moze biti, ni jedan pravi sportski kanal, ni jedan informativni kanal - pri tom naravno mislim na strane, i ono sto me cudi da cak i probni RTS Digital emituju kao analogni.

Rekose jednom na vestima da ce potpuna digitalizacija biti obavljena 2112, verujem da nije lapsus

Vec duze vreme nemam Luxe TV, ono sto me zbunjuje je da TV ne prijavljuje da je kanal kodiran ali slike nema. Jel i kod drugih ista situacija ?

Vec duze vreme nemam Luxe TV, ono sto me zbunjuje je da TV ne prijavljuje da je kanal kodiran ali slike nema. Jel i kod drugih ista situacija ?

Mhm, juce sam nabavio LG 32LF2510. I skenirao kanale, ali nema niti jednog DVB-T/C kanala ?

molim korisnike kds-a (koji sam i ja ujedno) da mi kažu da li i kako može d ase ima na 2 televizora razliciti kanali

da bi imao razlicite kanale trebaju ti dva settopboxa, jer on ima jedan izlaz.

Da li je na KDS-u takodje Conax dekripovanje, kako na Radijusu?
Kupio sam novi TV Panasonic TX-P42G20E, vidim digitalne kanale, ali su kriptovani. Kupim Conax karticu Conax NP4 MPEG2/MPEG4, ubacim Radisju karticu u njega, i zeza u Panasonicu. Vidim nije kompatibilno sa Panasonic-om na ruskom sajtu.
Prebacim u AZBOX i u njemu radi savrseno.
Da li neko ima resenje, update ili tako nesto?
Ako nekom treba da proba Conax karticu, stojim na raspolaganju, da vidimo da li samo na Panasonicu zeza.

Pozdrav, Kvascev

da li ima neko inside informaciju, da li ce PTT KDS konacno uvesti HD kanale i od svoje ponude napraviti nesto normalno, izbaciti onu gomilu lokalnih bullshit kanala i ubaciti ono sto vredi...

Dok se ne privatizuju..čisto sumnjam.. Jako troma državna firma..nažalost

Ajd da pitam i ovde, imam LG 37 ld 420 i kako na njemu da dobijem radio kanale sa ove kablovske. Kada namestim zemlju Nemacku onda dobijem digitalne kanale koji su naravno zakljucani ali za radio kanale ne dobijam nista.

Ajd da pitam i ovde, imam LG 37 ld 420 i kako na njemu da dobijem radio kanale sa ove kablovske. Kada namestim zemlju Nemacku onda dobijem digitalne kanale koji su naravno zakljucani ali za radio kanale ne dobijam nista.

Mislim da ne mozes analogne radio kanale da primas vec samo digitalne ,kojih nema.

Nazad
Vrh Dno