Šta je novo?

Ptt filtrira p2p?

janus37

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2005
Poena
309
PTT provajder - veza 512Kb - imam problem od 04. 06. 2007. "Puca" net, jednostavno stane i stoji... pomaze samo reconnect, a i to samo par minuta, pa sve iz početka... Ako i radi, radi samo otvaranje strana i to sporo, download je prepolovljen, najčešće na nivou ISDN, čak i dail-up konekcije. P2P radi samo ul 11Kbpsdc download nemam sve ove dane...UŽAS! Izvinjavam se što vičem, ali to je neizdrživo. Ne treba da pogađate šta kažu u podršci. Ako je tako i kod drugih provajdera... Javite se i recita kako je kod drugih. Ja sam na zemunskoj centrali. Da ponovim - P2P download ne radi osam dana!!!!!!!!!!!

Ne, sve radi solidno. Doduse, jednom mi je pukla veza pre dva dana, inace sve ok.

Koji P2P? Sta koristis? Kolika je dostupnost? Ja skidam neke torente vise od nedelju dana na ptt-u! Ali proverio sam sa drugim dobro sidovanim torentima i oni idu kako treba. Znaci nije do ptt-a.

Ja sam svojevremeno imao sličan problem. Na kraju se ispostavilo da je bio neki kvar u lokalnoj telefonskoj centrali...

Koristim DC++. Imala sam i ranije ovaj problem (prošle godine), pa je posle silnih žalbi rešen na par meseci, a da objašnjenje nisam dobila. U međuvremenu, promenila sam centralu (sada je digitalna), kablove u celom stanu, ceo računar, prešla na nov paket - sa 256 na 512, prvih mesec dana je radilo OK, ali sada sve iz početka, počev od šestog juna. Slala sam mejlove, zvala telefonom, reinstalirala računar i ništa. Da li neko od vas ima PTT fADSL flat u Beogradu, ja sam u Zemunu. Od PTT-a nisam dobila apsolutno nikakav odgovor.

mailom ni ne ocekuj da ces dobiti odgovor, samo call centar. kod mene 512kpbs, Novi Sad, sve radi savrseno vec vise od godinu dana

Novi Beograd, Fontana, sve isto kao kod tebe (prelazak sa stare centrale na digitalnu, prelazak na veci paket) osim sto radi bez problema.

Takodje i dalje sve fercera odlicno... Nekih 15 meseci, ~1.7Tb... :)

Vrh Dno