Šta je novo?

PTT cable net, jesam ja jedini korisnik?

kibicer

Čuven
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
885
Dakle, malopre sam, istovremeno, popunio poslednju uplatnicu za PTT kabl (paket 256k), i istovremeno prijavu za ADSL na Telekomovom sajtu...
Niko ne pominje PTT, nema nikakvih naznaka bilo kakvih promena.
Plaćam 256k paket 1600 din. Jeste da radi izvanredno, nemam nikakvih problema, ima sigurno godinu dana od poslednjeg ispadanja koje sam ja primetio... Ali, po ceni su potpuno nekonkurentni!

Zna li ko kakvi su im dalji planovi, imaju li ikakvu ideju šta če raditi sa mrežom? Šteta, mreža je, bar u mom kraju (Tošin bunar, Bgd) vrlo kvalitetno izvedena, a zamreće zbog cenovne politike...

Da li iko može da poveruje da i dalje imaju u ponudi, za pravna lica, paket 2Mb/s, flat, za 37.000 dinara !?

Ima li još koga na PTT kablu?

37.000 dinara - WTF?????
Njima ne treba konkurencija, oni sami sebe sahrane.

Iako su to pravna lica, ipak su malo zesce cene. U sloveniji mozes za 100 eura dobiti 100/100mbit (ovo nisam 100% siguran, ali neki je vrlo slican paket), a kod nas je 100/?mbit 1850000din. Malo su preterali.

I meni je ortak potvrdio (radi kabliranje po gradu) da PTT ima podjednako kvalitetnu mrezu kao i SBB, samo sto tu firmu vode neki shabani kojima je jedini cilj da se uvale u fotelju (preko partijskih zasluga).

Izgleda da nema nikoga na PTT-u osim mene.
Poslah im e-mail, sa pitanjem da li imaju u planu povećanje pristupnih brzina. Prijatno ću se iznenaditi ako uopšte odgovore.

Nije mi jasno kako ovaj ptt jos uvek drzi ovakve cene?!? Oni kao da zive u vremenu pre 6-7 godina (ili kad su vec poceli da rade kablovski net). Alooo, 1600 din za 256k?!? Ne razumem kako mogu traziti tolke pare za tako mizernu uslugu pored svih ostalih konkurenata.

Poslednja izmena:
Pa za njih je izgleda vreme stalo.
Nego da li je kod njih još uvek Dial Up 24din/sat (prepaid naravno)?
Prošle godine su se neki prešli pa kupovali kod njih sate po toj ceni dok im nisam objasnio da je to preskupo i da imaju za 6din/sat (u jeftinoj tarifi naravno).

:wave:

Nije mi jasno kako ovaj ptt jos uvek drzi ovakve cene?!? Oni kao da zive u vremenu pre 6-7 godina (ili kad su vec poceli da rade kablovski net). Alooo, 1600 din za 256k?!? Ne razumem kako mogu traziti tolke pare za tako mizernu uslugu pored svih ostalih konkurenata.

vrlo jednostavno: jedan od 'postenih' iz ptt mi je objasnio da nemaju razloga da smanjuju cene jer jos uvek postoji gomila ljudi koji su platili svoje kablovske modeme 8000-9000din a nemaju uslova za ADSL tako da su porinudjeni da placaju tu cenu interneta jer im je drugi izbor samo dial-up

monopol na delu...

Ma, i ja sam kupio svoj modem, ali još onda, kad su tek počinjali, 2003.
Telekom je, pre par meseci, u moju zgradu uveo potpuno nov kabl, za sve korisnike, i vezali nas na digitalnu centralu. Tako da više nisam dvojnik :)
Samo još da ima slobodnog ADSL porta, odoh ja...

Kablovski modem ću svakako zadržati. Možda ih nekada kupi SBB, sa sve gaćama.

Koliko oni imaju korisnika interneta uopste? Ako imaju preko 20 iznenadio bih se :p
Imam njihovu kablovsku ali mi nikad nije padalo na pamet da kod njih uzmem internet cak i u vreme pre adsl-a nije bilo wirelessa kod mene nego sam dialup koristio..
I u to vreme su bili oko 3x skuplji od sbb..
Jako su jadni

sto se tice njih, moram da napisem ovo... stigne mi pre neki dan resenje o zapleni imovine, navodno nisam platio 2 racuna za kablovski net pre 2 godine... raskino sam ugovor sa njima u septembru prosle godine, nije mi jasno kako ti dozvole da raskines ugovor sa njima ako imas neplacenih racuna...

ljudi se zale na telekom, oni su bre raj za dripce iz ptt-a, ukinucu i kablovski tv i idem na iptv...

Samo još da ima slobodnog ADSL porta, odoh ja...

Ovde komšija iz paviljona.

Oš' se bijemo za port? :wave: Možda nam i daju neki slobodni ako organizujemo feštu slične prirode, malo ih zabavimo, inače, koliko mogu da primetim (novopečeni sam), ne j.bu nas 2%...

Komšija, koliko ima kako si se prijavio? Ja u petak :(

Na prijavu za ADSL, dobio sam dva oprečna odgovora - jedan da ima slobodan port, drugi da nema... Hm.
PTT i dalje ne odgovara na e-mail.

Nazad
Vrh Dno