Šta je novo?

PTT ADSL Problem danas

dedamrsoje

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2002
Poena
815
U toku jutra mi se par puta prekidala veza a neko vreme nisam mogao ni da se prikacim.Sada radi ,ima li jos neko slicnih problema

imaju problema zadnjih par dana.

Sad mi cak i ne svetli ADSL lampica na modemu u korisnickom servisu mi rekli nista do sutra ,posto inzenjeri rade samo pre podne.
Daklem ovo je balkan a ja sam opet na dialup-u

meni net prvenstveno treba zbog sljake...tako da ako nastave ovim tempom odoh na kablovski....

Poslednja izmena:
Ma proradilo,imali su neke radove pa je stalno izbacivalo:"Invalid password or username..."ili"Computer you dialed did not respond in a timely maner..."!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
Ma proradilo,imali su neke radove pa je stalno izbacivalo:"Invalid password or username..."ili"Computer you dialed did not respond in a timely maner..."!
Pozdrav ,)
Not for me:smash:

Ceo dan i kod mene ista prica - znaci lampica na delu gde prikazuje LAN vezu uopste ne svetli, a kada ukljucim na USB svetli, ali i dalje ne radi ... A znaci do nekih 11 sati jutros je sve perfektno sljakalo ... Tehnicka podrska - naravno nikoga zivoga nema ... Mora da ih jurim ujutru ... A net mi treba ko lebac zbog posla ...

Meni je kako tako radilo do 17 h al posle no dialtone

Slicna situacija kao kod pukovnika. Problem se pojavio negde oko 11. Najednom prestade net. Video sam da je ruter izgubio konekciju pa sam izkulirao nekih pola sata ali i nakon dobijanja nove adrese nije bilo bolje. Kompletan protok je prestajao nakon nekih 2-3 minuta surfa. Ne znam tacno koliko je to trajalo posto sam morao napolje a dok sam se vratio vec je sve bilo kako treba. Momentalno je (kuc kuc) OK.

Insistirajte na umanjenju tel racuna i uvazice vam, ukoliko je u pitanju 1-2 dana !
ja sam to radio !
i za cudo umanjise mi racun !
bic je za njih, treba ih ko goveda ....

Majke ti mile, na koji fazon si NJIH naterao da ti umanje telefonski racun zato sto ti nije radio ADSL par dana? Otkrij nam te metode mucenja.... :)))))))))))

Ima na njihovim sajtu da su kablovcima smanjivali racune ali za ADSL nisam cuo do sad

goxy63 je napisao(la):
Insistirajte na umanjenju tel racuna i uvazice vam, ukoliko je u pitanju 1-2 dana !
ja sam to radio !
i za cudo umanjise mi racun !
bic je za njih, treba ih ko goveda ....

Mislis na umanjenje racuna za aDSL? Telefonski racun sa ovim nema nikakve veze.... ;)

Tehnicke podrske ni za leka, ali na srecu sam uspeo da resim problem uz pomoc ljudi iz Trigona, od kojih sam uzeo modem ... Ispostavilo se da je u tom prekidu veze - modem zabagovao, pa je on morao da se namesta ...

Pukovnik je napisao(la):
Tehnicke podrske ni za leka, ali na srecu sam uspeo da resim problem uz pomoc ljudi iz Trigona, od kojih sam uzeo modem ... Ispostavilo se da je u tom prekidu veze - modem zabagovao, pa je on morao da se namesta ...

A koji je modem/ruter u pitanju i kakva je bila intervencija ,da bih primenio slican postupak ,posto su i meni iz teh. podrske obecali da se jave a od tog obecanja proslo xx sati...:wall:

P.S. trenutno nisam kuci tako da ne znam da li radi ,al cisto da se pripremim za lose vesti

Poslednja izmena:
Da ne dizem novi thread.
Jel imao neko probleme sa PTT ADSL-om danas popodne. Negde od 17h pa nadalje cas ga je bilo cas ne. U razmaku od 3 casa sam dvaput dobijao nove adrese. Na kraju sam digao ruke i tek sad seo ponovo za komp. Momentalno radi kako valja.
E sad, dok radi, sve sljaka k'o svajcarski satic, ali ucestili, bre, nesto sa ovim "kvarovima". :trust:

Yep, bilo je problema.

Nije bilo do ADSL-a, već do PTT-a kao provajdera, tj mogao sam da pingujem www.ptt.yu, ali ništa dalje od toga.

Aha, vidis nisam to probao. Al' na kraju izadje na isto, zar ne? Ni' ferceralo.

Ni u NSu u isto vreme nije radilo, tj. mogao sam da pristupim PTT sajtu i par novosadskih sajtova, npr. sajtu FTNa...

Strashno me nervira taj stav shto se prave ludi iako neshto ne shtima...
Zivim za dan kad ce neka firma u Srbiji zbog neke svoje greshke ili propusta morati da se izvinjava korisnicima... Bich - nego shta ;)

'Ebi ga, ranije su najavljivali svaki prekid...

Globalno, nisam nezadovoljan, daleko od toga, al' recimo danas je drugar pukao na eBay-u zato sto mu nije radio net i nije mogao da bidd-uje...

Evo, danas se nastavlja... Grrr... Sat vremena...

Zvao sam ih danas da vidim u cemu je stvar i dobio odgovor da je u pitanju promena opreme. Sto rece Djordje Balasevic, "ako su lagali mene i ja lazem vas".

"Al' su ga popravili svaka im chast"...
Neki saytove ne mogu da posetim vec ceo dan...
Koji q su nashli da chachkaju i menjaju opremu?? :wall:

Chesto imam utisak da su ljudi u PTT-u/telekomu ubedjeni da je njihov posao da nerviraju ljude, a ne da pruzaju usluge :mad: :wall:

Poslednja izmena:
Ista stvar i kod mene, naročito danas popodne, samo što za promenu opreme pričaju od aprila. Zvuči ko gnusna laž i ko ogromna agregacija koju oprema ne može da izdrži. S obzirom da sam u aprilu i maju ukupno imala oko 25 dana konekciju smanjili su mi oba računa, po mom zahtevu, sa 1700 na 1000din. Tako ispada da me ADSL košta oko 4000din mesečno za 256. U junu katastrofa, danas isto, upload je 6 što je OK, ali download je isto 6 što je užas. Na moje traženje da mi umanje junski račun (efektifno jedva 10 dana radilo prihvatljivo), ostatak ni strane nisam mogla da otvorim, ignorišu svaki zahtev i mejl. Znači tražite umanjenje računa, pa kako vam bude, a kad pomenem promenu provajdera, bau priča je da ću čekati bar mesec dana. Zaključak izvedite sami! Ja prizivam nekog stranog operatera i provajdera, jedanput moraju i do nas da stignu! Takođe, čekam da uđem u zonu pokrivenosti SBB pa ću možda kod njih da probam Zavisi i od cene, naravno.

Imam utisak da brze reaguju na E-mail zalbe od poziva call centra

Ne znam dal' reaguju... Ali ne odgovaraju...
Sinoc sam poslao mail, videcemo da li cu uopshte dobiti odgovor..

Nazad
Vrh Dno