Šta je novo?

PTT adsl - imate li problema ovih dana?

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Znaci od petka ne mogu da pristupim rapidshare-u, tacnije da se ulogujem na svoj accout, i ne mogu da proverim mail na gmail-u?!? Pretpostavljam da ima jos sajtova kojima ne bih mogao da pristupim, ali nisam naleteo za sada.
Inace probao sam i iz IE-a ali ne funkcionise. Da ne bude da je do Firefox-a

Ima li neko slicna iskustva??? :trust:

problem je do mog racunara definitivno, tako da bih zamolio moderatore da ugase i (ili) obrisu temu!

Hvala :wave:

jel ima mozda od sinoc neko problema isto sa ptt adsl-om?

sve je radilo ok i onda je odjednom prestalo i jedini sajt koji mogu da otvorim je www.ptt.yu, sve ostalo je time out i ne moze da se otvori.
u statusu rutera pokazuje da je sve ok konektovano. da im nije mozda prso dns ili tako neshto?

Nemam pojma šta ja, ali imam isti problem centrala Zemun.

Kod mene kuci ista stvar, zvali me roditelji juce da dizu paniku :)

sad sam ih ja zvao, kazu imali su nekih problema, a mozda ce ih biti i danas

i ja sam nocas bio OFL, a verujem i mnogi drugi

Mala ispravka proradilo je, zvao sam podršku došlo je do pada Telekomovog linka juče u 21h

I ja sam imao istih problema zadnjih 2-3 dana... naprosto deo neta umro... mogao sam recimo da otvorim sajt jendne firme sto radi racunare a ostalo corak, MSN i XFire nece da se loguju... malo pre mi je stao torrent, pa predpostavljam da jos nisu resili ovaj probelm.

I meni sinoc nije radio net (ptt), a cini mi se i jedan period u toku dana od par sati.
Ali dobro dodje tako nesto nekad, da "oladim" malo komp! :)

Zvao sam PTT podrsku,i rekli su mi da je do Telekoma.
Od podneva radi kako treba(kuc,kuc)

Nazad
Vrh Dno