Kluzo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.10.2005
- Poena
- 320
Kod poznanika sam pre nekih 1.5g instalirao nov komp i sa starog povukao podatke i mailove (bio je na win7 i Office 2007 i isti sistem i isti Office sam po zelji stavio na novi). To je sve proslo ok,da bi posle par meseci imao problem sa mailom koji sam resio koliko se secam PST Scanerom.
Sve je bilo ok do pre dva dana kada mu je pukao Outlook tako sto ne moze da otvori mailove uz poruku da je outlook nepravilno zatvoren.

Ponovo sam pokusao juce sa PST scanerom, ali nije nista uspeo da bi pokrenuo ugradjeni tool u okviru Officea PSTSCAN koji je popravio stvar.
Medjutim danas imamo ponovo problem pstscan kaze na u pst fajlu nema gresaka.

, ali kada udjemo u mejl nekada ne prikazuje mailove sa greskom

ili ako prikaze mailove ne mogu da posaljem mail, takodje kad otvaram outlook pokazuje gresku i prijemu i slanju mailova

Inace pst fajl je nesto preko 2gb, ima oko 4000 mailova u njemu.
Imate li kakvu ideju sta je resenje,da li da menjam mail clienta i sl.
Sve je bilo ok do pre dva dana kada mu je pukao Outlook tako sto ne moze da otvori mailove uz poruku da je outlook nepravilno zatvoren.

Ponovo sam pokusao juce sa PST scanerom, ali nije nista uspeo da bi pokrenuo ugradjeni tool u okviru Officea PSTSCAN koji je popravio stvar.
Medjutim danas imamo ponovo problem pstscan kaze na u pst fajlu nema gresaka.

, ali kada udjemo u mejl nekada ne prikazuje mailove sa greskom

ili ako prikaze mailove ne mogu da posaljem mail, takodje kad otvaram outlook pokazuje gresku i prijemu i slanju mailova

Inace pst fajl je nesto preko 2gb, ima oko 4000 mailova u njemu.
Imate li kakvu ideju sta je resenje,da li da menjam mail clienta i sl.