Šta je novo?

Psst…Wanna Save Big on a New HDTV? It Will Pay to Wait Till May

Punkass

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2004
Poena
630
In a few days the price of flat panel TVs will drop considerably. Why? Because Sony wants to regain its number one market share, so its drastically dropping the prices of its first new 2008 1080p flat panel models in order to pick up more sales volume.

Want more good news? According to a well-placed industry sources, you can expect Sony’s major competitors (LG, Samsung, Sharp, Toshiba) to react by dropping their respective prices too (in May).

...
ostatak na:

http://hdguru.com/psst…wanna-save-big-on-a-new-hdtv-it-will-pay-to-wait-till-may/236/

(zivi bili, pa videli)

pa zar je sony uopste proizvodi TFT panele?

koliko se secam i dok su pravili monitore koristili su tudje panele...

odlicna vest. jedva cekam 42 inca full hd za ispod 1000 evra. :)

42" je malo, tek od 50" se broji ;)

nista, kripton 32" je kod nas i dalje 500e :wall:

Neznam ali platio sam full HD Toshibu 990 evra (42x3000pg). To je manje od 1000 evra :)

Meni je bitno jer menjam LCDTV, pa sam se nameračio na Sony. Sada ima Full HD, W model, 46 inča, našao ga za 1400 evra. S i V ima i za manje, ali to ne bih uzimao. Samo W ili X.

A kolko je kostala pre mesec dana ? (mislim, jel se menjala cena ili ne ? )

@byMax: Sto ne samsung ? Zar sony nema samsung panele ?

Poslednja izmena:
pa zapravo sam "cuo" (ali pouzdano) da u sony bravia ima i LG elektronike. Ispada da sony pravi samo ram i zvucnike.

Glavni su cipovi za obradu slike, a sto se panela tice nisu bas Samsungovi. Proizvode se u zajednickoj Sony/Samsung fabrici.

Vrh Dno