Šta je novo?

PSP i Internet

darkoko

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
Zanima me kada PS nakacim na internet preko WLANa da li ce da mi odradi automatski update firmware-a.... Ne bih bas voleo da mi nadogradi 1.50 na 2.80???

to je isto ko da si pitao ako se sa ppc-jem povezes na net da li ce uraditi update firmware-a...

Hmmm, nisam bas siguran da je isto ali drago mi je ako je stvarno tako. Imam i PDAtako da znam o cemu pricas. Sto se PDA tice lako cu uraditi downgrade, ali to je na PSPu u najbolju ruku vrlo rizicno. To pitam zato sto sam cuo vec neke price kako je PSP sam uradio update. Da li ima neko ko je koristio internet browser na PSPu a da je ima firmware 1.50???

ako ides direktno preko sony-ja sto je koliko ja znam i jedini nacin preko neta uradice update najnovijeg fimware 2.8 ili koji vec
ali ne znam sto bi to radio
potrazis malo po netu i nadjes onaj koji ti treba povezes psp sa kompom i lepo uradis update brzo i jednostavno

Browser ne postoji u 1.50 verziji...

U pravu ste na verziji 1.50 ne postoji browser, nisam to ni primetio. Ali kada dignem igricu sa devhookom i izadjem u system information stoji da mi je firmware 2.71 i imam browser. Dakle postoji li rizik da ce sam da mi uradi update ili ne?

U pravu ste na verziji 1.50 ne postoji browser, nisam to ni primetio. Ali kada dignem igricu sa devhookom i izadjem u system information stoji da mi je firmware 2.71 i imam browser. Dakle postoji li rizik da ce sam da mi uradi update ili ne?

kako mislis da ti sam uradi update???
nista nece sam jedino ako mu ti ne kazes ;)

@phantomq Ne znam tako sam cuo, a kao sto rekof nije vredno rizika, jesi ti koristio PSP i internet?

Pa kog rizika, chak i kada ubacish UMD koji nece da radi dok ne uradish update, on te pita "da li hocesh update?" :)

Ti kada se nakachish na neki AP, ti si jednostavno na netu, kao shto je PC na netu kada se povezesh kablom/wifijem/modemom, i dok mu ne kazesh shta da uradi, on nece uraditi nishta ;)

moze da se dodatno instalira

Moze da se instalira homebrew koji je krsh u odnosu na sonijev, ili su ga krekovali a nisam znao ? :)

Poslednja izmena:
OK, to sam hteo da cujem i danas sam ga koristio normalno i nista se lose nije desilo

pa naravno da nece...

btw. imas neki umod ? :)

ma umd disk koji koristi psp. nego sam dodao "o" i jebga.

Redovno koristim psp web browser kada sam u nekom od kafica koji podrzavaju wifi i nista slicno mi se nije desilo :D

Inace mozes cak i offline da pokreces web strane sto je veoma korisno kada nemas wifi u blizini a zelis nesto da procitas sa strane koju si vec obisao ili prebacio sa pc-ja.

Sve u svemu izuzetno je simpa program dev hook sa 2.71 firmwareom :D

Vrh Dno