Šta je novo?

PSP Hack Trick

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Jel moze neko da me uputi u sve to .. Do sada nikada nisam drzao u ruci psp ali sam odlucio da uzmem jedan malo da se "igram" pa me interesuje koliko je komplikovano da se odradi taj hack? Da li mi trebaju neki delovi specijalni ? Ili samo neki patch? Ili je dovoljna samo mem kartica .. Ja sam nasao neki oglas tu na forumu za 1004 pa sam hteo taj da uzmem malo da isproam.. Ima li neko iskustva sa ovim i da li moze da me uputi malo? I koja je bitna razlika izmedju 1000 i 1004 i mozda 3004 ??

Hvala:wave:

Uputstvo za PSP 1000.

Nema razlike između 1000 i 1004, to je ista stvar. Poslednja cifra označava region, a PSP je region free.

Poslednja izmena:
Hvala puno.

Pokuso sam bukvalno sve sto sam nasao na netu i sve sto sam dobio od poruka je uglavnom ista poruka .. "igra ne moze da se pokrene i neki error code " fazon je to sto kod mene nece da ode u bios pokusao sam da drzim to r kako kazu i vec sva slova i nece..
edit:
evo ovako probao sam sve i jedan od ovih tutorijala jel sam popizdeo meni pise da imam verziju 3.52 ali ne pise taj m332 ili kako vec , tu sam pokusavao bukvalno sve zive i nista nece osim jednog tutorijala koji je namnjen samo za 2000 i 3000 6.60 pro i to je jedina verzija koja mi ne prijavljuje gresku i instalira se i posle nje sam opet hteo da instaliram 6.60 me ali nece opet prijavi gresku game culd not be started.. i tu sam ispizdeo .. mozda zato sto nisam namestio to u biosu? jel postoji drugi nacin da ne moram da cackam bios? posto ne mogu da ga otvorim ne znam zaso..
edit:
uspeo sam da instaliram 6.60pro i sada kad hocu 6.60 me on instalira i instalacija dodje crni ekran udarim x jos jednom x on se resetuje ali i dalje pise u systemu 6.60 pro
edit:
ne pise 6.60 me ali izgleda da igrice rade.. pokusacu bas sada neku drugu pa ako radi onda je ok valjda...

Poslednja izmena:
Uspeo sam .. Izvadio sam bateriju i onda je dosao sebi.. Sad radi sve ok!

Zanima me kako na hakovan PSP 3004 koji je sa softwerom 6.39 B10 uradim PS3JIG
I zanima me ako ne moze sa ovim softwerom kako da spustim konzolu na 5.50?
I moze li neko da mi da link za download tog softwera hitno!!!

Alo, "serviser" prestani da u svakoj temi postavljas slicno ili isto pitanje.

Nazad
Vrh Dno