Šta je novo?

psp.connect.com koristio sliku iz Xbox360 igre za promociju GT HD

Auh, strašno :)

Što bi Driver rekao, to oni hoće da kažu da Xbox 360 ima grafiku na nivou Sony PSP-a. :D

Shto bih ja to rekao ?

Ovo ne zasluzuje nikakav komentar, ako je tachno, nadam se da je taj dobio otkaz, jer ne znam shta treba da bude, pijan, uduvan, da bi ovako neshto uradio.

Nhf Driveru, ali mislim da je zbog cene PS trojke :d :d :d!

Čisto da znate tred je bio obrisan, pa je sad vraće, dobrom voljom i nadom da u njemu može da se diskutuje. Osim prve poruke koja ja bez dileme na svom mestu, ostalih pet su klasičan spam... Tred će ostati, ukoliko se pojavi želja za nekom normalnom diskusijom (mada, lično, ne vidim kako bi je bilo, obzirom da na ovo nema šta da se odgovori, obzirom na prethodna iskustva), ali nemojte se začuditi ukoliko sutra ili prekosutra treda više ne bude bilo...

Hvala na razumevanju :)...

Mene interesuje, koliko ljudi je zaista videlo tu stranu svojim ocima na Sony sajtu?
Ili se mozda radi o prevari?
Screen Capture? Pa da li to zaista moze da bude dokaz? Obzirom da je taj deo strane u pravougaonoj tabeli, moguce ga je falsifikovati za sekund!

Sta mislite o tome na primer?

Ček, zar nije GT HD otkazan? Što bi neko promovisao otkazanu igru?

Pa mislim da jeste, sledeci GT ce se zvati 5...

Sada, mozda cisto guraju svoj brend, tj. reklamiraju demo koji se moze skinuti free, da se ljudi prze na to i gledaju ga na svom PSP ali evo jos jednog razumnog objasnjenja.

Neko je pripremio banner istih dimenzija, ishakerisao sajt i samo "replace"-ovao svoj fake banner?
Obzirom da nista nije dirao drugo, sigurno im je trebalo malo vremena da primete da se jedna takva glupost desila...

Mislim dajte ljudi, pa ja znam koliko mi treba da mi neko od stranaca odobri posao, a ja ne radim bas za Sony...
Mogu misliti kako to kod njih izgleda!

Ajd još nešto da dodam.

Da je Soni koristio shot iz PGR3 još i mogu da zamislim... ti shotovi ne govore ništa o realnom kvalitetu grafike i po meni ne služe ničemu i ne volim da ih gledam (čitaj: nešto se i ne raspoznaje koja je koja igra u pitanju). Ali sumnjam da bi iko bio toliko glup da iskoristi shot sa automobilima koji uopšte ne mogu da se nađu u GT4: McLaren F1 (GTR), Ferrari F40 i čini mi se da je ono plavo-sivo što viri TVR Sagaris, a da podsetim, GT HD je trebalo da bude GT4 u višoj rezoluciji, ništa drugo...

Poslednja izmena:
A bre Bane, ne pratish :)

GTHD je otkazan kao full igra, ali je izbachen kao demo za free skidanje. I to nije GT4 u visokoj rezoluciji, vec potpuno nova stvar, sa 10ak automobila i par staza.

http://image.com.com/gamespot/images/2007/001/928379_20070102_screen028.jpg
http://image.com.com/gamespot/images/2007/001/928379_20070102_screen038.jpg

Mene interesuje, koliko ljudi je zaista videlo tu stranu svojim ocima na Sony sajtu?
Ili se mozda radi o prevari?
Screen Capture? Pa da li to zaista moze da bude dokaz? Obzirom da je taj deo strane u pravougaonoj tabeli, moguce ga je falsifikovati za sekund!

Sta mislite o tome na primer?

Pa to niko ne moze da zna. Mozemo recimo da znamo kako je Major Nelson uopshte krenuo da radi u Microsoftu. Pisao je tako neverovatne chlanke gde objasnjava kako je X360 jachi od PS3, da u to dete ne moze da poveruje, i tako se nashao na platnom spisku Microsofta :)

Dobro je znati kako Microsoft zaposhljava struchnjake :)

Hm... neko je postavio objasnjenje koje mozda ima smisla, mada je i dalje mnogo glupo ako se ja pitam.

http://images.google.com/imgres?img...=en&c2coff=1&safe=off&rls=com.microsoft:en-us

Izgleda da je google zeznuo stvar, tj. gamespot, koji je sliku iz PGR3 pogresno nazvao GT4 HD ili je uradio replace slika bez promene naziva svoje web strane i uglavnom, neki nesrecni Sony dizajner je u nedostatku pravog PR materijala posegao za Googletom, pronasao ovu fotku i zalepio???
Naravno, sve ovo je i dalje mnogo naivno, jel ja prvi pet puta proverim svaku fotku ili ilustraciju / animaciju koju koristim za strance, pa onda ide kod njih na odobrenje, a mogu misliti kako to izgleda kod Sony-ja!

i jedna slika nezavisno od teme:
Kralj :) - Pogledajte samo broj originalnih igara!

GT4-Setup-01.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno