Šta je novo?

PSN Instant code. Gde naruciti ?

malimravbg

Slavan
Učlanjen(a)
15.10.2007
Poena
319
Na shopto ih nema zadnjih 15 dana, ako je neko naisao sajt gde moze da se naruci PSN UK prepaid kartica ?

Ima par sajtova koji sam nasao ali placanje jedino PayPalom, a to ne ide sa nasim karticama.
Da li je neko narucivao da je uspeo da plati i da dobije kod na email sa Visa karicom ?

Poslednja izmena:
Eto ironije, Xbox sajt prodaje PSN kartice. :d
Nego povoljan je LIVE za 12 meseci ili sam ja neupucen ?

Sad se pojavila na Shopto, ali ja treba nesto da uplatim zakljucno s 1. novembrom. A izgleda da su ove koje trenutno imaju one koje salju, dakle ne samo kod, vec fizicki salju, sto, kako je krenulo, ne bi stiglo do 1. decembra, a kamoli pocetkom novembra... Ako neko ima 7.5 funti kredita na kartici i voljan je da mi ustupi, a pride je iz Beograda (posto bi to olaksalo citavu akciju), neka mi posalje P.M. Vraticu ili s moje kartice (koju bih onda narucio, pa kad stigne) ili fizicki... hvala unapred.

pa sto ce ti paypal kad na ovom dvd.co.uk se moze platiti kao svaka porudzbina - najobicnijom kreditnom karticom bilo koje banke

meni je sada bzvz da je kupim jer ne znam sto bi mi...cekacu MW2 mape pa da njih pazarim tom karticom, valjda ce brzo...trgovao bih filmove ili nesto tako ako ima, ove psn igre mi nijesu zanimljive

Vrh Dno