Šta je novo?

PSN+ Freebies

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Nisam našao temu za ovo, tako da evo pravim je, jer je ponuda ovog mesceca FANTASTIČNA!!!!

PSN+ za ovaj mesec, upravo skidam sve :D

Virtua Fighter 5
Warhammer 40k Space Marine
Infamous 2
LBP 2
Outland
Darksiders
Oddworld: Stranger's Wrath
Chime Super Deluxe
Motorstorm Apocalypse
Renegade Ops

SVE FULL!!! Sve džabe!!!

ako je nekada bio trenutak da postanete psn+ korisnici, to je sada...

Predstavili su to na E3u, ali ja sam samo citao da je to vazilo za US PSN+. Nisam znao da vazi i za EU... Jeste odlicna ponuda, ali koliki HDD treba za sve to? :D

A kada ti istekne PS+ i igre ostane na HDDu, hoce li moci da se pokrenu?

EDIT: Evo sad procitah na PS Blog-u, ovakva ponuda ce biti i narednih meseci... dakle 10 igara s tim da ce se uvek 3 igre rotirati. Znaci 7 od postojecih + 3 nove. Barem sam ja tako razumeo. :D

Svakako odlicna ponuda, s obziromd da tu mene najvise zanima Infamous 2, LBP 2, Outland, Oddworld: Stranger's Wrath HD. Darksiders vec imam...

Npr za US PS+ se dobija Saints Row 2, Just Cause 2... :)

Poslednja izmena:
Ima neko predlog za novi HD :) ?

Sta treba kupiti/uraditi da se postane Plus korisnik? Noob pitanje :D

Da platiš xD

11 funti za 3 meseca
40 funti za godinu dana :)

Moram da ubacim veći HDD :(....

Pa valjda jednostavno platiš PSN+ istom onom karticom kojom si ranije eventualno kupovao na PSN-u, ne bi trebalo da bude ništa komplikovano....
Ja već imam Motorstorm:Apocalypse, Darksiders, LBP, Infamous 2 tako da tu nema igara za mene.Kad bi konačno Siren:Blood Curse spustili na 10-15 funti...:trust:

Niko da mi kaze sta se desava kada istekne PS+... jer cu i dalje moci da pokrenem igre koje sam skinuo?

Neka me ne neko obavezno ispravi ako nisam u pravu, ali mislim da nećeš moći....Ali kao što rekoh neko drugi će to bolje znati jer ja nikada nisam bio PSN+ korisnik.

Da platiš xD

11 funti za 3 meseca
40 funti za godinu dana :)

Moram da ubacim veći HDD :(....

Pretpostavljao sam da treba da se plati :D. Pa nije puno to za 3 meseca, samo hard je tu najveci problem, treba to skladistiti sve :D

Što je i logično jer žele da ''navuku'' korisnike da stalno budu PSN+ korisnici;).
''Jao, moram da produžim PSN+, ostalo je toliko nivoa u LBP2 koje nisam probao!''
''F..., ističe mi PSN+, a ja nisam stigao da odigram po drugi put Infamous 2 kao heroj/antiheroj.Moram ga produžiti!''

Koliko sam načuo, valjda trebaš da sačekaš 20tak dana da dobiješ ponovo pristup svojim igrama koje si downloadovao pre nego što ti je istekla pretplata...

40 funti nije strašna cena za godinu dana, praktično to je cena jedne nove igre. :)

A sad da li se nekom isplati ili ne, to već on treba da izvaga.

Moze na 2 konzole

Pretplatis se na 3 meseca,odigras sve zanimljive tebi naslove sa liste za taj period i kraj.Isplati se samo tako.

Isplati se u svakom slučaju, jer je bilo dosta dobrih igara i pre ove akcije.
20 funti godišnje je stvarno smešna cifra s obzirom šta se sve dobije.

I više se isplati na godinu dana nego na 3 meseca...

@Marko-DJ

Uglavnom se razlikuje paket za EU i US PSN+ u par igara,
mislim da je u ovom slučaju i bolji EU paket.

pa chek sad.. a ako hocu da igra trajno ostane u mom vlasnishtvu kad istekne PSN+ od 3 meseca? kupim je sa PSN popustom ili ful cena?

pa chek sad.. a ako hocu da igra trajno ostane u mom vlasnishtvu kad istekne PSN+ od 3 meseca? kupim je sa PSN popustom ili ful cena?

Ova trenutna free ponuda na freebies traje do 4 jula i posle toga se moze kupiti igra po PSN-Plus popustu naravno ili full ceni ako nisi vise Plus member.

PSN+ popusti se takođe menjaju na mesečnom nivou kao i freebies tako da ne možeš da znaš da li će igre koje te interesuju biti na PSN+ popustu.
Naravno sve je isplanirano tako da se tebi uvek najviše isplati da produžiš PSN+, što je po meni OK sa obzirom na mogućnost deljenja naloga.

Uzeo sam PSN+ na 3 meseca. Infamous2, Motorstorm su za mene dovoljni.:D Znam kad istekne da igre se ne mogu igrati dok se ne produzi, ali zanima me jel te sitne stvari ostaju tipa teme, avatari itd, jel se mogu koristiti nakon isteka roka...??

Uzeo sam PSN+ na 3 meseca. Infamous2, Motorstorm su za mene dovoljni.:D Znam kad istekne da igre se ne mogu igrati dok se ne produzi, ali zanima me jel te sitne stvari ostaju tipa teme, avatari itd, jel se mogu koristiti nakon isteka roka...??

teme možeš koristiti i po isteku roka

Mislim da to vazi samo za "besplatne" igre dok traje psn plus. One koje kupis sa popustom dok traje plus, glupo je ako prestanu da rade, a ipak si platio neku cifru. Za sta si onda uopste placao 40 funti?

Mislim da to vazi samo za "besplatne" igre dok traje psn plus. One koje kupis sa popustom dok traje plus, glupo je ako prestanu da rade, a ipak si platio neku cifru. Za sta si onda uopste placao 40 funti?
igre što kupiš,ostaju ti trajno.Besplatne igre prestaju da rade po isteku članarine.

I to što je onemogućiao komantere i "lajkove", to je uglavnom najveći pokazatelj kada je neki video fake.

Nazad
Vrh Dno