Šta je novo?

Psiloc IR Remote s60v3

Probao sam na Nokiji E60, skinuo kod za svoj daljinski koji su oni napravili (LG daljinac, kod 6710V00124X), i ne radi :S:

Probao sam razna setovanja i nisam ga napravio da radi....

Malo mi je cudno da ga prodaju, kada to ne radi uopste?!

Probao sam na Nokiji E60, skinuo kod za svoj daljinski koji su oni napravili (LG daljinac, kod 6710V00124X), i ne radi :S:

Probao sam razna setovanja i nisam ga napravio da radi....

Malo mi je cudno da ga prodaju, kada to ne radi uopste?!
Za Samsung TV, daljinski AA59-00312A radi lepo.

jddipqd, koji telefon imas?

Ja imam Nokiu E60 i malo je nezgodno jer je iR port sa strane u donjem uglu :S:

Skinuo sam novu verziju (1.02) ali mi je istekao trial, tj. pre dok sam imao verziju 1.0 radio je kao trial, i sada novi nemogu ni da probam :(

Probao sam da im napisem email, ali bezuspesno, svaki se vratio kao "Delivery to the following recipients failed : [email protected]"......

Hm.....

Videcu kako dalje, jer me zaista interesuje taj program....

Radi ko zmaj...tj radio je dok nije istekao trial :(

na 6600 dok sam imao redovno sam smarao dedu i menjao mu kanale, ali bedak sto n70 nema IR...

pa zar ne mozes da ga reinstaliras pa da opet imas trial?

meni radi ok sa lg tv.. doduse ne menja lepo kao daljinac, treba da se uperi lepo ka risiveru

meni je radi ok sa svim uredjajima dok sam ima 6630 sad n70 nema ir

6630 definitivno nema ir, tako da ako je radio na 6630 mora da radi i na n70...

:d

radio dok nije istekao trial, a na zalost ne postoji mogucnost da se trial zaobidje... bar ja nisam uspeo

program radi, samo što čovek mora da se primakne na metar.
može li nekako da se pojača taj signal IR?

n73

Poslednja izmena:
Na E61 radi do 2m daljine. Ja sam ga "naterao" da radi bez ograničenja. Čak sam i eskterni TV tjuner Leadtek Win Fast TV pro II kontrolisao. E sada, ako mene pitate više je zezalica nego što ima praktičnu primenu, prvenstveno zbog malog dometa IR porta na mobilnim telefonima. Jeste, i klima uređaj (moj LG kod kuće) palim, gasim itd, al čemu to kada moram da se približim na 1m, a i sporo radi, neće uvek da "uvati" što bi rekao narod. Pre pola godine sam reinstalirao telefon (update preko neta) i mrzi me da ga vraćam. Jes vala dobar kao zezalica, da cimaš ljude, u kući kod nekoga, u kafiću, ali me je izgleda pregazilo vreme za tako nešto (volim da se zezam, ali previše vremena treba da se uloži da bi se ovaj program namestio da radi kako treba).

20 evra za ovo!!! Pa oni nisu normalni.

Nazad
Vrh Dno