Šta je novo?

PS5 emulatori za PC

faXcooL

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2004
Poena
865
Mislim da nam je već potrebna posebna tema za ovo jer se u poslednjih nekoliko dana opasno dao gas na ovom polju, što me je istovremeno i iznenadilo i obradovalo jer do pre mesec dana nije moglo da se ode dalje od splash screen-a.

U nastavku KytyPS5 i emulacija Astro's Playroom (5060 Ti/i9-13900K/64GB DDR5)

Current Status​

• KytyPS5 can boot 2D games and a selection of 3D games, including titles built with Unreal Engine4/5, Unity, and custom engines.
  • External low-level emulation modules are neither required nor planned.
  • Development is currently focused on expanding game compatibility and improving boot reliability.
  • Windows and Linux are the primary platforms and receive the most testing.

Za Astro Playroom i Astro Bot igre je neophodan DualSense kontroler, kakva je podrška za emulaciju haptics kroz taj emulator?

Za Astro Playroom i Astro Bot igre je neophodan DualSense kontroler, kakva je podrška za emulaciju haptics kroz taj emulator?
nemam informaciju, ali možda ima nekih detalja na githubu

Astro Bot (9800X3D / RTX 4080)

Deamon Souls, 40-55 FPS (i9-14900 / RTX 4070 Super)

Ovo brze napreduje nego sto je bloodborn na ps4 emulatoru 😀 Demon Souls je bukvalno jedina fantasticna eksluziva na ps5 tako da neka sav fokus ide na nju da radi sto bolje.

Skinuo bas da probam ovaj KytyPS5 i neku igru ali ne vidim opciju da promenim imput/komande na gamepad, probao sam xboxov i neki easysmx, da li je uopste moguce ili samo mis i tastatura?

Ovo brze napreduje nego sto je bloodborn na ps4 emulatoru 😀 Demon Souls je bukvalno jedina fantasticna eksluziva na ps5 tako da neka sav fokus ide na nju da radi sto bolje.
Koristi se dooosta vestacka inteligencija. Koliko sam procitao u par navrata devovi (imaju dosta slobodnog vremena posto je dosta njih upravo smenio AI) koriste agente poput claude i slicnih. Otud dosta brzi napredak.

Ova priča se kreće i u kontra smeru. Pojavio se PC emulator za PS5. Kao i Switch emulator za PS5. Sony propo.

Kako su ga upeglali demon souls svaka cast, ovo je ozbilan udarac bas sada kada ide gta 6 😀

mislim, nije kao da bi ih emulacija nešto posebno oštetila (finansijski), mali je broj ljudi koji imaju adekvatan hardver za tako nešto, ali jaka priča bi bila, realno 🙂

Još kad bi moglo da se odigra nešto drugo sem inferiornije verzije Demon's Souls koji je odavno propisno emuliran i Vučka kojeg ne bih igrao ni za dž...

Kad pogledaš, nema ničeg vrednog emulacije na PS5, lol.

The PS5 system itself is running on pc

• Adds to story
Reagovanja: vix
inception 🕶️

plotwist - ps5 je PC (i jeste, bukvalno)

Još kad bi moglo da se odigra nešto drugo sem inferiornije verzije Demon's Souls koji je odavno propisno emuliran i Vučka kojeg ne bih igrao ni za dž...

Kad pogledaš, nema ničeg vrednog emulacije na PS5, lol.
Licno bih voleo da se bace na GT7, no sudeci po nacinu na koji je emuliran GT6, ceka nas dug niz godina da GT7 uopste dobije ingame status.

1000054110.webp

It means 87% of system Libraries that AnyPS5 has found have been translated. There could be more system libraries discovered later.
Glavna razlika između AnyPS5 i klasičnih emulatora jeste to što AnyPS5 ni ne koristi emulaciju.
Pošto PS5 koristi računarsku arhitekturu zasnovanu na AMD x86-64 procesorima i RDNA 2 grafici, instrukcije samog čipa su veoma slične onima na standardnom PC-ju.

• Like
Reagovanja: vix
Nazad
Vrh Dno