Šta je novo?

[PS4, PS5] Gran Turismo 7

Ne, ne, L2,R2 klasika. Nisam jedini sa ovim problemom koliko vidim -
Mada biće da mi fali neka licenca, da se to otključava naknadno. Za sada sam položio prve dvije. Ostalo mi par testova koji su srebro (falila koja stotinka za zlato) ali ja mislim da je bez volana nemoguće. Ukoliko je neko uzeo svako zlato na Dual Sense, kapa dolje! :)
 
Ja sam prvo išao na licence. Ostalo mi još samo zlato za poslednju S-10, prilično teško.
 
Koja je fora pa na misijama ne prikazuje potrosnju guma? Vozio Monzu sa 997 i treci krug jedva zavrsio koliko sam letio na sve strane. U prvom krugu prije krivine 08, nakon zadnjeg mosta, kocenje na mostu mi je bilo prerano. U trecem krugu prije mosta kocio i opet izletio. Potrosnja guma i dalje ista na HUD-u.
 
Uzeo sam igru juce, pokupio zlata na B i A licencama, odigrao par misija..
Generalno nije lose, mada je daleko od prave simulacije, i još dalje od toga kako se pravi sportski auti ponasaju na stazi ali sasvim dovoljno da se moze solidno igrati na dual sense.
Iako nisam navikao da igram throttle\brake na triggere, moze se navići samo mi za sada deluje da vizuelni odnos brzine i vremena kočenja, ulazak u krivinu i inercija auta nekako ne štima..
 
@danijell i ja smo napravili familiju. Ako neko zeli da nam se pridruzi za PS4 neka posalje pm 🤗
 
Nakon 32 menija i 60+ automobila, morma priznati da je dobro smorila. Nije problem grind koliko neka.. plitkoca. Meh. Nema mi atmosfere, imerzije, hladna je. Ne znam. Ostavit cu da odmori malo.
 
Završio sam sve Cafe misije i dobio tiket od 6 zvezdica...

 
Koliko vremena vam je trebalo da završite kafanu, plus eventualno školu vožnje i misije?
Po recenzijama sam čuo da je duga igra, ali po komentarima igrača mi ne deluje baš tako. A i na howlongtobeat piše 20-30h, što mi i nije neka cifra s obzirom da u GT Sport imam preko 50h i skoro još pola kupova nisam odvezao.
 
Mene zanima da li je neko uspeo da pokupi zlato na S-10 licenci?
 
Meni nije hteo nista da otvori, samo je vrteo krug u nedogled.
 
Pa nešto žešće su zeznuli tim 1.07 patchom,čim igra ne radi 24 sata .Mislim da još ne radi ...Al dobro ,proradice ... :)
 


Userscore na Metacriticu pao na 4.3.
 
A sta ja tek da kazem , juce mi stigla igra , uzeh najskuplju verziju , dadoh 12 hiljada dinara , instalirah i prc , ni jednu trku jos uvek odvezao nisam , a prosla su 24 sata kako sam je instalirao . J**alo ih always online da ih j**alo
 
Ne znam kako je vama ali meni posle update-a, tokom trke, slika povremeno zaigra i auto treperi.
 
Razmisljao sam nedeljama da li da uzmem PS5 zbog GT7 i na kraju sam odlucio da sacekam posto mi je delovalo da ce igra dobiti gomilu post-launch updejta, nesto kao GT Sport. Bogami, nakon ovih sramotnih poteza Sonija i PD drago mi je sto sam sacekao.

Sinoc mi se bas bas igrala neka simcade voznja, skinuo Forzu 7, resetovao progres i mogu da kazem da je igra i dalje veoma dobra. Ogromna, dugacka, i raznovrsna (sve sto zelim od voznje) singl plejer kampanja i gomila automobila, takodje i sasvim korektne novcane nagrade za pobede u trkama. A GT7 cu uzeti, mozda, negde oko NG kad uzmem PS5 (ili kasnije, hocu da udjem kao covek i uzmem konzolu bez bundlova i ostalih gluposti i po normalnoj ceni. A imam strpljenja, PS4 sam uzeo 2018.) kad dobije jos kola, staza, i singl plejer (nadam se) sadrzaja. Bas steta sto je GT7 Cafe u stvari singl plejer kampanja, ljudi na netu pricaju da izgleda kao prolog za "pravu" kampanju i onda kad ga zavrse skontaju "that's all folks" i smore se kao niko.
 
Pušten je novi patch, uz izvinjenje daju i 1.000.000 Cr. da se iskupe :)
 

Prilozi

  • E940A407-6C67-4279-AFF5-69AB293F2F2E.jpeg
    E940A407-6C67-4279-AFF5-69AB293F2F2E.jpeg
    250 KB · Pregleda: 69
Bolje je bilo da su dodali koji automobil nego što su povećali rewardove. Premalo stock/street varijanti automobila, ja iskreno ove Endurance/Sport/Vision/Sprint varijante ne mirišem nikako, nemam želju ni da ih probam u igri. Sramota da igra ovog kalibra nema recimo M5 modela u igri (bilo koja varijanta), Alfa recimo Quadrifoglio, neki RS Audi, bez ako se Microsoft nije tu umiješao pa je problem bio sa licencama. Mislim, vjerovatno se Microsoft upetljao zbog Force jer pogledajte car listu prethodnih djelova.
 
Poslednja izmena:
1648212194931.png
 
Vjerovatno si se nadovezao na moj post ali ne kapiram šta hoćeš da kažeš? Mnogo više automobila je bilo u 4, 5 i 6, dobro ne baš ovoliko više jer je i tamo bilo dosta modifikacija istog automobila, ali ipak znatno više. Posebno automobila koje gledamo svakog dana :)
 
Sto se mene licno tice dobar je izbor automobila, ali svakako ce oni vremenom dodavati nove modele, isto kao sto su i sa GT Sportom radili.
Bice zanimljivo voziti ove endurance trke, nadam se da potrosnjom goriva i gumama + kvalifikacije, jer trenutni cafe mode je malo smor u poslednjoj trecini
 
Vjerovatno si se nadovezao na moj post ali ne kapiram šta hoćeš da kažeš? Mnogo više automobila je bilo u 4, 5 i 6, dobro ne baš ovoliko više jer je i tamo bilo dosta modifikacija istog automobila, ali ipak znatno više. Posebno automobila koje gledamo svakog dana :)
Upravo to, mnogo je više bilo u 4-5-6 nego sada, ali srećom nisu ponovili situaciju kao sa GTS gde je bilo kriminalno malo na izlasku.
 
Ne znam je li bug ali igra radi full, rcunajuci i multipayer, bez PS+.
 
Ne svidja mi se što u multiplejeru nema onako samo pre-fab vozila i samo da ih setujes po zelji.. kao nekad u Toca2,3, grid i slično..
Single player mi je dosadan i neuzbudljiv..

No, ide rodjendan uskoro pa na wish listi imam..
 

Prilozi

  • Screenshot_20220401-185637.png
    Screenshot_20220401-185637.png
    515.2 KB · Pregleda: 50
I ponovo debil uzmem kao i PES GT7 na US accountu. Vidim u obicnom MP da ima iz svih zemalja ne samo US ali kod Sporta ne mogu da odaberem area of info nista psim US drzava. Kasno sam procitao ali vidim da sam mogao sa UK naloga da krenem i bilo bi ki kao da dam iz UK. Nisam probao a na kraju krajeva ne znam ni koliko mi je bitno da li je area of info iz US ili UK kad nije nasa regija.
 
Svakako je bolje da bude UK jer ce onda da te spaja sa serverima i igracima iz Evrope. Mnogo bolji ping i mnogo bolje trkanje zbog toga.
 
Nazad
Vrh Dno