Šta je novo?

[PS4, PS5] Gran Turismo 7

Saglasan skroz. Posebno je štur izbor "stock" automobila koji su i najzanimljiviji. Onda zvuk automobila neznatno bolji nego prije a još uvjek daleko od Forze. Neki automobili jesu pogođeni ali neki nisu ni blizu, recimo M3 E46 koji sam imao i prilike da vozim uživo, ma ni 10% se onako ne čuje, dok recimo kod Forze je skoro pa pogođen, posebno na nižim obrtajima. Ne bi ni to bio problem da nisu otklonili glavni problem što se zvuka tiče a to je momenat šalatanja brzina, ono očajno zvuči kao da su svi automobili opremljeni nekim nenormalnim DSG mjenjačem...

Svakako, ne kvari ukupan dojam ali mi je bzv da naslov takvog renomea nema ovo sređeno.
 
Samo jedno malo podsećanje .Gt sport je imao oko 170 automobila kad je igra tek izašla ,ova ima 420 na izlasku .Nisam obratio pažnju na spisak i kolko je novih a kolko starih ,al ima mesta da se nadamo da većina tih koji nedostaju ,ce biti dodavana kroz naredne update-ove ..
 
Ima li fora da se dobije hood/bonnet view ? Ne kontam zasto ta kamera ne postoji.

I posto mi je acc na US, mogu li nekako igrati sa EU igracima? Kada se hocu registrovati na "sports", nudi mi samo US lokacije. Ili, mozda napraviti novi PS nalog na EU pa povezati sa primarnim nalogom i onda igrati ?
 
I posto mi je acc na US, mogu li nekako igrati sa EU igracima? Kada se hocu registrovati na "sports", nudi mi samo US lokacije. Ili, mozda napraviti novi PS nalog na EU pa povezati sa primarnim nalogom i onda igrati ?
Mozes igrati, ali se match-making radi na osnovu regiona igre (ako gresim neka me neko ispravi).
 
Ako hoces iole ozbiljno da igras multiplayer, napravi neki EU (UK npr) account jer ces na US accountu da imas veliki ping.
 
Kada se otključava multuplayer mod?
Single player sam na početku, a od licenci mi ostalo još "Super" da pređem.
 
Posle devete knjige .... Kad je u pitanju spajanje online,moze jedino u loby ako imas sa kim da igras.Tako je bilo na gt sportu barem...Naravno kad govorimo o razlicitim account regionima ....
 
Sport sam uglavnom igrao sa USA igračima. Nisam imao problema sa konekcijom.

Ako neko želi odavde, neka mi pošalje u PP svoj PSN acc. Bilo bi fino da vidim koliko sam lošiji/bolji od nekih naših GT entuzijasta.
 
Ako hoces iole ozbiljno da igras multiplayer, napravi neki EU (UK npr) account jer ces na US accountu da imas veliki ping.

Kako sad da to odradim ? Ovo mi je prvi PSN nalog, nisam nikada pravio i povezivao. Vidim da ima uputstvo kada su 2 konzole u pitanju a ovo je sve na jednoj.

Kada napravim novi acc, kako sa de uvezem sa trenutnim? I da li moram na oba imati PSN+? sorry znam da je bilo X puta o ovome ali nisam siguran kako na jednoj konzoli uraditi.

Hvala.
 
Sorry za dupli post. Napravio sam Cro acc jer mi je samo kod njega nudilo engleski, ostalo ne, Npr Njemačka = German itd.

Da li cu sada biti uvezan sa EU igracima ? Hvala.

Sorry na offtopicu.
 
Sad samo igraš na tom nalogu i to je to. Moraćeš progress od početka da počneš naravno
 
Znam evo zapoceo licence ponovo.
 
naravucenije mogu da ga kupim na primarnom us nalogu ali da igram sa uk naloga koji imam da bih u mp bio u košu sa evropljanima
 
Evo napravio Madjarski, i oni nude engleski, i jos Slovenci koliko sam vidio.

Koliko dugo do otkljucavanja SPA? Na primarnom profilu sam dosao do tacno momenta kada se otklkjucaju Mustang auta i odvezao sve utrke za njih. Da li se dugo ceka nakon toga?
 
Mozes i UK ako ti je jezik problem, a sport mode se otkljucava cini mi se na menu book 9 ili 10.
 
Kontam zbog regiona da je drzava sto blize. A mislio sam na stazu Spa Francorchamps :)
 
Spa se otključava posle Book 30.

Source
 
Znaci ipak nema razloga igrati sa Evropskim profilom kada u opcijama za multiplayer ima "my region" i "all". Moze se igrati s kim hoces.
 
Zašto se tracking control ne može ugasiti, zaključana je opcija na 3, sve ostalo se može ugasiti od pomoći? Da li se TC otključava nekim levelom?
 
Koje bilo, konkretno M3 uopšte nije izazov voziti (bilo koje auto sa zadnjom vučom) jer nema poprečivanja :)
 
Da ne koristiš možda X za gas? Ako je tako, možda neće jer nije analogna kontrola, kao preko trigera L2, R2.
 
Sa D-Padom odaberi tokom voznje nivo TC-a. Prebaci na onu bumper kameru pa listaj u sredini.
 
Nazad
Vrh Dno