Šta je novo?

[PS4, PS5] Gran Turismo 7

HZD 2, GT7 bundle za 79999din. Onda neka otvaraju kutiju dokle hoce! :ROFLMAO:
 
Može li i dodatni gamepad uz to po toj ceni kad već maštamo? :D
 
To vec onda po akcijskoj ceni od 89999. :LOL:
 
Ako je neko raspolozen preorderujemo i serujemo gt7, nek se javi. Ne znam dal moze fora i ps4 korisnik da se ubaci u share. Ja sam na ps5
 
Kontam da mi bez volana za ovu simulaciju nemamo sta da trazimo, nije ko nfs pa da se gazi dzojstikom, ipak je ozbiljnije to sve. Mozda cu sacekati prvo volan da uzmem inace nema smisla drugacije.
 
Daleko je GT od prave simulacije, zapravo je jedna od najbolje optimizovanih vožnji za gamepad. Sa volanom je naravno bolje ali nije presudno čak ni za online.

Odgledao sam ovaj klip gore i šta znam nije mi nešto specijalno. Grafika nije nešto iako izgleda solidno, skoro isto kao GT Sport na PS4 Pro ali da je rađeno samo za PS5 bilo bi druga priča. Virtuelni volan\ruke vozača i dalje ne može da se isključi, što je izuzetno iritantno kao i da se približi kamera (bliže instrument tabli) za bolji osećaj ko ima volan.
 
Ma mocice ovo bez volana sigurno, kao sto reče kolega iznad gt sport je bio jedna od najbolje optimizovanih vožnji za game pad.

Sto se grafike tiče, jako lepo izgleda ovo na snimcima. Po meni je najveći napredak dinamicko vreme, mnogo dobro izgleda igra kad je mrak pa igranje sa svetlom farova i senkama. Takođe kad se staza suši i kvasi prelepo izgleda. Videcemo sutra kad se igra otključa kako sve to deluje iz prve ruke, ali za mene lično je najveći napredak je single player gt mode, konačno prava stvar.
 
Zna li neko da li ce multiplayer da bude region locked kao i na gt sportu? Da znam na kom nalogu da igram 😄
 
Koliko sam razumeo,konzola mora da bude online,kako bi bili dostupni svi sadržaji,čak i u singleplayer-u ?.
To znači da neće moći da se igra na JB (kada najzad bude dostupna) ?
 
Tako je. Vrsta DRM-a. Baš to pominju u Digital Foundry YT videu koji je postavio Shin-Bojan iznad.
 
Kakav music rally na startu, iako sam ubio zlato iz prve morao sam još tri puta odigrati zbog onog feeeenomenalnog classic/dance mix-a :D
 
Odlična igra. Već sam Level 5.lepo se to vozi, pogotovo volan i uživanje 👍

Igra se na ps4 pro
Thrustmaster T300 GT
Playseat evolution.
 
Poslednja izmena:
Kako radi igra vama koji igrate na PS4 pro?

Što se tiče samog gameplay-a i opšteg utiska, ne vidim neku drastičnu razliku izmedju PS4 pro i PS5, zbog koje vredi čekati dok ne nabavim PS5... a to očigledno neće biti skoro.
 
Da li jos neko ima problem da mu GT odlazi u offline svako malo?
Pri cemu net je stabilan, PS je online ako proverim....
 
Kod mene normalno šljaka, jedino sto mi je jednom zvuk zabagovao, nije se čuo moj auto uopšte.
 
N
Da li jos neko ima problem da mu GT odlazi u offline svako malo?
Pri cemu net je stabilan, PS je online ako proverim....
Nijednom nisam imao taj problem. Jel ti konzola na WiFi ili kablu?
 
Kabal, javi da je online skoro odmah ili posle restarta igre, kaze da ne moze da pristupi PSN-u, a cim nestane odem na store i sve radi...
Sa kompa sam pustao ping sve vreme cisto da proverim i nijedan paket nije izgubljen, zato kazem da je veza stabilna....
 
Da li je ikako moguće prebaciti da se vozi sa desnim stikom?
 
Dosta zanimljiviji offline od prošlog ,bolje zamišljen.Gt generalno kao serijal je jedna od najboljih reklama za automobile ili industriju automobila .Mnogo truda ,ljubavi ,pažnje (čega već) posvećuju tome ,istorijatu automobila,trka ...Posle svakog dobijenog imamo štošta interesantno da procitamo i ako nismo neki profi ,i da naučimo .Što se tiče grafike ,imam PS4 pro,Ali igrao dosad na 1080p tv ,tako da ne može skroz da se zaključi .Ono što može je da je igra fluidnija nego prošla ,takodje kiša i kvasne staze ..Sve u svemu ,vidan napredak na svakom polju u odnosu na gt sport .
 
Kao neko ko je Playstation konzole kupovao prvenstveno zbog Gran Turismo serijala (PS1, PS3, PS4 i sada PS5), mislim da mogu bez problema da ukažem šta nedostaje Gran Turismo 7. Neću se osvrtati na pozitivne strane GT7, da ne bih ponavljao već ispričano.

Najveća mana GT7 je mali broj automobila, pogotovo novijih automobila. Većina automobila je iz perioda 1990-2010, a sada je 2022. godina. Razumem da je koncept GT omaž auto industriji i njenim biserima i taj posao je odrađen fantastično, ali previše pažnje je posvećeno detaljima i kao posledica toga nije bilo resursa za veći broj automobila. Većina proizvođača nema automobile novije od 2017. sem par novijih modela. Kao da je te godine zamrznuta igra za novi sadržaj i od tada se radilo samo na poliranju.
Da je GT7 izašao 2017. sa ovom listom automobila, opet bi bilo mršavo, a ne ovaj vakuum u poslednjih par godina.

Da se razumemo, već imam 50+ automobila i 1300+ pređenih kilometara u GT7, igraću je i dalje, apsolutno. Samo opaska da je launch lista automobila mogla biti veća i svežija.
 
Nazad
Vrh Dno