War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 115
Za ovo treba veci lvl da budes jel da?
Cuo sam nekog lika na snimku bar 50lvl
Cuo sam nekog lika na snimku bar 50lvl
Nije problem na "nekonvencionalnim" stazama kada je curb size nebitan ili jako mali. Oni crni uski. Oni siroki crveni sa zelenim prosirenjem na izlazu iz krivine su zezancija. Ne nuzno da se ne moze voziti vec u "sport" PVP modu, meni koji dolazim sa drugih simulacija, je deficit u poredjenju s nekim ko igra samo GT7. Izletim jer vozim kao da je staza laserski skenirana kao u drugim igrama pa treba vremena da se nauce GT7 staze. Kako kazes, sa alternativnim dizajnom. Samo me sve to zajedno smori. Skacem sa rennsporta, iracinga, ac, acc, automobiliste 2 i sve su iste. Ista filozofija. I onda sve to trebam zaboraviti kada ulazim u GT7.@Glenn sto se tice curbsa vozih jutros par krugova Nurburgring-a, tamo mi se koliko sam zapazio svi curbsi cine ok kao na pravoj stazi mozda pod malo vecim uglom ali su svi sa nagibom samo ka stazi cak sta vise cine se prilicno realno za stariju verziju staze pre renoviranja. Izgleda da su na nekim stazama vise vodili racuna o realnosti dok na nekim su dali malo do kreativne slobode oko nekih sitnica 🤔🤣
Ti mozes da farmas na standardni nacin na Sardegni i LeMansuZnaci nista od pare 😂
Za Master licence je sve u MT, jer igra ne bira lepo brzine, za dosta testova u Master klasi moras da saltas brzinu nanize pre krivine a na izlazu da ides brzinu vise u odnosu na ono sto radi igra sa AT i/ili sto predlaze HUD. Meni je ovaj test pravio problem jer je boost ogroman, a brzine su uzasno spore i onda sam juce pokusavao da nabodem brzine sto bolje, na kraju je SuperGT decko izbacio svoj walkthrough gde sam video da koristi brzinu vise na izlazu iz nekih krivina gde sam ja gubio vreme, pokusah i uspeh iz prve. Neki testovi su prelaki ali neki su bas teski i bez MT ne treba ih ni pokusavati. Svakako preporuka da se koristi demonstration ghost jer se fokusiranjem na njega bolje voziSvaka čast @Rizmal ! Ja probao nekoliko početnih nivoa na Master i prilično teško mi išlo, još uvek nisam savladao MT šaltanje preko džojpada, a to je koliko vidim krucijalan skill za Master.
Ja sam to radio sa mazdom 787b koja jos vise guta goriva. Smanji power sa 1 -> 6 i posto vidim da igras preko haube menjaj brzine sto ranije tipa cim skala obrtaja dodje na prvu 1/4 najdalje 1/3. Ici ces malo sporije po krugu ali ces ustedeti goriva dosta pa ostavi MfD na power pa vidi dal ces moci da ga dignes sa 6 da ides brze. Vidi kad god mozes budu u necijem slipstrimu. Mozes da se i igras sa power tokom trke da ga smanjujes na odredjenim delovima staze dok ga na pravcima pojacas.Poceo da igram ovaj NEO-CLASSIC na Fuji speedwayu ali mi sa starom suprom i starim GTR-om treba pola rezervoara za jedan krug, wtf?
![]()
![]()
Fora je sto slabije automobile kad budzis da idu gore oni srcu vise , ovi jaci kao npr Mazda 787 nju moras ako se dobro secam malo da detuniras sa CPU tune , ili balastom. ne znam dal bese u toj trci oni ulaze u boxKontam ja da je do snage motora jer sam ih morao nakucati na nekih 600hp, ali ne mogu stici #1. Cim podje utrka, sve se vise odaljava. Sa slabijim autom, ispod 600hp, nema sanse da ga ugledam. Prvih desetak vozila predjem skoro u prvom krugu. Ali se #1 jako brzo udaljava.
Probat cu uzeti tu mazdu. Vozio sam je kada sam ganjao licence. Ali je nema kupiti trenutno.
Inace vozim iz kokpita. Samo je to radi print screena.
Kod mene glitch i dalje šljaka. Evo već dvaput obrnuo na isti način.Popravise money glitch bez peca.
Kod mene glitch i dalje šljaka. Evo već dvaput obrnuo na isti način.
Moj tutorijal je bio za ds5 zaboravio sam na ds4 🤣svaka cast ali nista bez ove gumice sa sljokicama 🤣 najveca fora je sto je skor 99.99% sa CRB a skoro da ne radis nista 🤣Pohvale za tutorial. Pa šta misliš, šta sam radio do sad?Bez gumica nema smisla. Gledam filmove i na svakih 25 min. se prebacim na igru da udarim replay. Za kratko vreme napunih garažu sa preko 400 automobila.
Pogledajte prilog 414308
Kvar osetljivih dualsense5 pecurkica (na to sam mislio)Kakav kvar, zar damage u GT nije samo estetika
😁