Šta je novo?

PS3 problem- BR laser

cikajowa

Cenjen
Učlanjen(a)
21.08.2010
Poena
170
Evo posle ciscenja lasera,po drugi put detaljno i dalje nista bolje.Zanimljivo je sto cita disk kada je br citac u vertikalnom polozaju.
Da ne bih mnogo pisao snimio sam video,pa pogledajte ako imate ideju vi pisite

Poslednja izmena:
Ne alkohol na laser (leću, sočivo) aman zaman!

A za vertikalu....????

Poslednja izmena:
svugde po netu sam citao da moze alkohol,i odmah se posusi posle toga.
Sta za vertikalu?
kada ga usppravim na bokove ,kao sto mi je i stajao zadnjih godinu ,nece da cita.Samo u vertikali,kada ga stavim na kablove bukvalno, i ne moze tako da stoji a i otvori za ventilaciju su mu tu

Da ne bude da samo ja tvrdim...

Citiram korisnika: Gedza
Ciscenje sociva samo sa suvim stapicem, bez ikakvih hemikalija. Eventualno huknuti pa prebrisati. Ono sto se ovako ne ocisti nece ni sa svom tom hemijom. Na socivima ima neki sloj emulzije koja reaguje na hemiska sredstva i jednostavno spadne i posle ciscenja uredjaj radi neko krace vreme i onda otkaze skroz.

Moguće da je vešanje sočiva pomešalo lončiće.Da li se desilo iz čista mira ili je već čišćen pre kvara?

Iz cista mira... Nema veze sa ciscenjem alkoholom. Cudan problem. Sta raditi,drzim ga uspravno pa dok radi radi laser,kada ne bude vise hteo kupiti novi laser i cao..nemam drugu ideju.
jedno pitanje,ako neko ima iskustva:

Gde se nalazi prijemnik u ps3 za dzojstike?
Da li sam mozda kada sam ga otvarao ovih dana nesto pomerio,dzojstici rade i sve ok,ali ne reaguju kada ih zaklonim iza prepreke i ako sam na 1 m od sony-a? Znate ono kada sutirate penala pa ga sakrijete , nece da realguje. :)

Nazad
Vrh Dno