Šta je novo?

ps3 nece da se poveze na psn

G_skill

Slavan
Učlanjen(a)
24.04.2008
Poena
304
Danas sam povezao ps3 sa internetom (bezicno), azuriro sam ga na poslednji fw (3.7.2 ili tako nesto), napravio nalog na psn i kada sam pokusao da se ulogujem na psn davao je neku gresku. Isto tako kada sam pokusao da azuriram igricu, resistance 2 nije hteo da zavrsi samo je izbacio gresku i nista vise. Internet browser radi bez problema, mogu da surfujem i sve to. Molim za pomoc posto mi je ovo bitno.
Hvala unapred
pozdrav

G_skill je napisao(la):
Molim za pomoc posto mi je ovo bitno.

I nama je bitno, pa ko nas pita. Cutimo i trpimo apstinencijalnu krizu zbog uskracivanja dnevne doze online gaming-a. ;) Nadam se da nece dugo potrajati.

G_skill je napisao(la):
(3.7.2 ili tako nesto)

3.72

He he, PSN ne funkcionise ali zato te pitaju bez problema da pristanes na nove uslove servisa koji trenutno ne radi...

Tek sam povezao pa nisam znao dal je do mene. Nego me zanima koju drzavu da stavim tamo? ja sam stavio hrvatsku. Jel ima neke razlike?

Sad nema, ranije nisi mogao da kupujes nista sa hrvatskim nalogom koliko se secam.

Kako da pristupim playstation home? Kada kliknem na njega pise mi "This feature is not avabevible for your account", playstation store radi dobro

Moguce da ne moze na hrvatskom nalogu, jel ti nudi da skines Home?

Home je djubre ionako :d

Vrh Dno