Šta je novo?

PS3 kupovina

ribolovacr

Slavan
Učlanjen(a)
25.10.2010
Poena
235
Kupio bih PS3 u Nemackoj pred katolicki bozic, zbog popusta koje imaju u to doba godine. Vracam se avionom u Srbiju pa me zanima kako ide prica oko carine. Naime do koje vrednosti se roba ne carini, ako mora da se carini kolika bi bila carina na PS3 itd?
Hvala unapred na odgovorima.

Lepo, otpakuj ps3 pobacaj kutiju i papire, spakuj konzolu u torbu. Kad izadjes iz aviona, dole docekas prtljag, krenes ka izlazu, ako slucajno cika pita jel' imas sta da prijavis kazi samo sitne stvari, ali tesko da ce ikog da vidis.

Mislim ja zadnja 2 puta kad sam se vracao tako je bilo, mogao sam da donesem ves masinu. Veca je provera kad se ukrcavas kod nas, u povratku te niko nista ne pita.

Samo bih dodao da ga dooobro ususkas izmedju garderobe u koferu. Svako, ko je video kako rukuju koferima, razume zasto. Postoji jos bolja varijanta, a to je da poneses torbu za laptop i da ga spakujes u nju i uneses kao licni prtljag. Samo konzolu, naravno. Ako te neko nesto i pita, krenuce od pretpostavke da ga nosis tako jer nemas poverenja u aerodromsko osoblje po pitanju "kamena-sa-ramena" rituala kod utovara i istovara kofera, i ti samo kazi da ga uvek nosis sa sobom i niko te nece nista pitati. Ja sam, par puta, nosio laptop od 800e i dSLR sa objektivima u vrednosti od 1000e i niko me nije, nista, pitao...

Anyway, najbitnije je da ne pokazujes nervozu i "na konju si"

re

Postoji sansa da se osteti ako je u koferu?

Nazad
Vrh Dno