Šta je novo?

PS3 kao media plejer i torrent klijent?

MareBGD

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.03.2003
Poena
765
Može li se konzola pored igranja koristiti na neku foru za skidanje torent fajlova i puštanje filmova i serija (mkv, hd ripova itd)? Ako može koliko je to teško namestiti, da li je user friendly, radi li zapravo kako treba?

Jedno vreme sam sa kompa strimova filmove na PS3, ovde imaš uputstvo, malo je loš video ali snaćićeš se. Komp mi je bio daleko od TV-a, nije mi se kupovao HDMI kabal od 15m, pa sam se snašao ovako.

Ja bih da izbegnem komp kompletno to je ideja... Imam naravno komp u kuci, ali je za posao, nemam ni admin prava pa se ne bih zezao time ako ne moram. Hvala svakako i za ovaj info.

ako ti je na CFW (cipovan), onda mozes da pustas filmove kakve hoces, sa flesa ili hdd-a. Postoje homebrew programi.

Za torrente nisam siguran, nisam ni pokusavao.

Aha vidiš vidiš...idem da vidim ima li od aplikacija nešto za torrent. Hvala.

Ima raznih pluginova mislim da nema da skidas torrente, ali mozes recimo direktno da ih gledas, dodas odmah titl...

ja ne bi 'trosio' CFW na to. imas miliion drugih uredjaja za mkv i torente, a CFW Sonija je sve manje. :(

instaliraj Movian i vozi

Ne znam, mozda je to stvar ukusa ali meni je i dan danas Movian na PS3 konzoli zakon sto se tice streaming-a filmova, serija i muzike. Na istom TV-u mi je vezan i Android box sa instaliranim Kodi-jem ali ja i dalje preferiram Movian sa instaliranim Ororo.tv i Online TV plugin-ovima. Ako imas Dolby Digital receiver ne zaboravi da Sony povezes HDMI ili optickim kablom na isti, za potpun uzitak.

Samo stavi na komp PS3 media server, i trojka ce pustati sve sama po sebi.....

Odlično radi ovaj novi Movian, koristim ga prvenstveno za streaming sa NASa. Ima li neka preporuka za hifi slušalice bežične za slušanje muzike, sada imam sluške pioneer sa dugačkim kablom ubodene u pojačalo. Koliko sam razumeo, bluettoth ne mogu jer one su samo za chat?

Nazad
Vrh Dno