Šta je novo?

Ps2

PARTYBOY

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.11.2003
Poena
309
Zanima me kako da rezem DVD filmove i DVD igre za PS2?
I da imam sledeci problem neke filmove koji su na DVD-u prepozna i ocita a neke nece, u cemu je problem.Tamo gde sam radio rekli su mi da ne postoji chip koji cita PAL filmove mada meni je to malo sumnjivo.

sto se tice igara,alcohol 120%.
sto se tice filmova.meni je jedini problem bio vrsta dvda koji sam ubacio.tacnije,laser je dosta izbirljiv po pitanju dvda.

Koja podesavanja u Alcohol-u ako imam npr. image a koja ako imam igru koju bih samo da iskopiram?

(pitam u nekomercijalne svrhe, za licnu upotrebu)

File -> Options -> Data Type Settings -> Disc Type -> Playstation 2

Alcohol automatski prepoznaje ps2 diskove, pa nije bitno da li je image ili sam disk.

a na koje medije rezati ?

sto se tice rezanja DVD Igara za PS2 nasao sam DVD Decrypter i sljaka bez problema,e sada me zanima neko moze da cita divx filmove na PS2 a ja ne mogu u cemu je tu caka.Da nije mozda do chipa ili je nesto drugo u pitanju.Mada meni ne treba PS2 za gledanje filmova vise za igranje.

Caka je u tome shto je PS2 namerno napravljen da chita samo originalne diskove, a chip je taj koji omogucava i kopije, ali poshto je to sve previshe komplikovano, razlika postoji od sonija do sonija, tako da jedan chita recimo sve moguce diskove, dok drugi chita samo verbatime snimljene najsporijom mogucom brzinom. Tu ne mozesh nishta, osim da kupish polovan PS2 a pre toga proverish nekoliko vrsta diskova na njemu.

Uglavnom, treba snimati na Verbatimima i najsporijom brzinom da bi bili sigurni u kvalitet diskova.

Ima noviji reality media player pro, koji mnogo bolje pushta divx (xvid).

E ovako PS2 sam dobio iz Amerike na poklon a moj dosadni brat hoce da gleda filmove preko njega,elem sledece ugradio sam chip i igre sljakaju bez problema a neke DVD filmove koje sam rezao cita a neke ne,on je cuo kako ima neki lik koji ima isto PS2 ali ne znam dali je doneo preko ili ovde,i kod njega cita i DVD filmove i DIVX filmove.DVD filmove sam rezao na PRINC.Desava mi se kad ubacim neki fim da pise TV sistem doesn't match

Mozda zato sto ti je konzola NTSC a filmovi PAL. I lepo ti je driver gore rekao, igre rezi na Verbatim diskove, najmanjom mogucom brzinom a ne PRINC(o)

princoa zabidjite u sirokom luku.ja sam narezao par igara i nijedna nije trajala vise od par dana igranja.prvo pocinje da secka,load duze traje.onda startuje iz svakog 3X,i onda vise nece ni da se podigne.i to sve u roku od nekoliko dana.

Zanima me kako se rezu dvd filmovi u Alkoholu?

Nazad
Vrh Dno