Šta je novo?

PS2 na TFT 19" SAMSUNG 940BW

WoL

Čuven
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
619
Jel moze ovo nekako da se izvede i kako?

I mene zanima može li? I u kojim sve rezolucijama.

Moze pomocu VGA Boxa ili ako imas VIVO graficku, ako ne mozda bi najbolje bilo da uzmes neki prastari ATI za 10 era.

ja sam to uradio preko VIVO graficke ,slika je ocajna........

zamalo da se zaletim da narucim VGA box iz engleske al ipak nisam

pre neki dan sam video da se kod nas prodaje jedna leadtekova spravica na foru VGA box + tjuner, pa ako je neko probao ovu kombinaciju nek napise

i ja sam ranije bio zainteresovan za tako nesto,ali su mi svi rekli da je slika ocajna.valjda zbog razlike u rezoluciji.
izgleda da se ne isplati vezivati ps2/xbox na monitor.sa xbox360 i ps3 je valjda vec druga prica.

nego,mali offtopic
jel probao neko xbox360 na monitoru.kako to izgleda.citao sam da se ne razvlaci slika sa 1280*720 u 1280*1024 vec ostaje u *720 ,a stvaraju se dve crne linije,gore i dole.e sad,to i nije tako strasno sa wide monitorima,ali ja bih tako izgubio 1/4 ekrana.
u svakom slucaju,ako je neko probao,neka pise kako izgleda xbox na monitoru.
on bese ima dsub tako da nema potrebe za vivo kartama?

Koliko ja znam i X360 i PS3 imaju custom rezolucije, jedino ne znam da li ih igre podrzavaju :)

i ja sam ranije bio zainteresovan za tako nesto,ali su mi svi rekli da je slika ocajna.valjda zbog razlike u rezoluciji.
izgleda da se ne isplati vezivati ps2/xbox na monitor.sa xbox360 i ps3 je valjda vec druga prica.
Ps2 se ne isplati cak ni na lcd tv sa malim rezolucijama 1024x768 ili 640x480, slika je mutna i losa.

Stari Xbox zvanicno podrzava HDTV 480p, 720p i 1080i, ubodes kabal komponent i vozis, nije to Ps2 kome su igre u 320x240:D
To moze samo ntsc Xbox ili ako je modovan pa mu aktiviras ntsc signal i naravno ubacis ntsc igru koju si prethodno kupio:)

nego,mali offtopic
jel probao neko xbox360 na monitoru.kako to izgleda.citao sam da se ne razvlaci slika sa 1280*720 u 1280*1024 vec ostaje u *720 ,a stvaraju se dve crne linije,gore i dole.e sad,to i nije tako strasno sa wide monitorima,ali ja bih tako izgubio 1/4 ekrana.
u svakom slucaju,ako je neko probao,neka pise kako izgleda xbox na monitoru.
on bese ima dsub tako da nema potrebe za vivo kartama?
Ja sam ga koristio 3-4 meseca na monitoru 1280x1024 i sve zavisi od igre kako ce da ispadne.
Pojedine igre koje su izasle na launchu su radjene u nekim manjim rezolucijama i na monitoru 1280x1024 se sire kako one hoce, dok za ove sto sad izlaze cujem da nema problema.
Igranje u 1280x720 je odlicno i ona 2 crna polja uopste ne smetaju i ne primecuju se dok igras, veci je problem ako razvuces sliku u 1280x1024 a ona nije proporcionalna.

Inace, kombinacija pc na dvi i Xbox360 na dsub radi bez problema.

e to me dosta raduje.
sigurno ne bih imao para i za hdtv i xbox360/ps3.ovako monitor moze da bude lepa alternativa dok ne sakupim pare za hdtv.ako je jos neko probao,neka kaze.nadam se da svi najveci hitovi za xbox lepo rade na monitoru.
kako stvari stoje,moze veoma lako da padne neki xbox za koji mesec:D.

^^^^
Prosvrljaj malo po widescreengamingforum-u i hardforum-u, vidjao sam
topike gde su ljudi kacili slike sa monitora na koje je bio prikacen X360 .
Imas samo 2 male crne strafte gore i dole, ali igre izgledaju ok .

e to me dosta raduje.
sigurno ne bih imao para i za hdtv i xbox360/ps3.ovako monitor moze da bude lepa alternativa dok ne sakupim pare za hdtv.ako je jos neko probao,neka kaze.nadam se da svi najveci hitovi za xbox lepo rade na monitoru.
kako stvari stoje,moze veoma lako da padne neki xbox za koji mesec:D.
Nemoj mnogo da se radujes:D

Microsoft, a i pojedinci sa ovog foruma tvrde da postoji 200 igri za Xbox 360.
U stvarnosti ima otprilike 30 igri od koji su 2-3 pametne, a ostalo su tetris, pacman, galaga, gauntlet...i sve tako do 200:d

pa dovoljno sam vec pratio.ima vec sigurno jedno desetak igara koje nikako ne bih smeo da propustim. (propustio sam ih ili zato sto ih nema za PC ili sam ih igrao na dosta smanjenim detaljima).a i ovaj GOW izgleda mnooogo dobro.taman da se zanimam sa xkantom nekih godinu dana,dok se ne sakupe pare za ps3:D.

Nazad
Vrh Dno