Šta je novo?

ps2 kontroler, crkao ili ne?

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Drugarova masina. Ploca: MSI K7N2
Naime, bukvalno posle svakog drugog paljenja masine, ni mis ni tastatura ne rade( to pojave se manifestije nezavisno od operativngo sistema, sto govori da je problem hw prirode...)
Sta vi mislite?

Hvala unapred !

To mi se nikad nije desavalo na poslu, gde masine rade na default-u, ali mi se desavalo kuci kad preteram sa o/c, pa neka od komponenti ne moze toliko (ili kad je napajanje preoptereceno).
Imao sam K7N2 Delta-L i sada K7N2 Delta2 Platinum

Poslednja izmena:
Ovaj decko je vozio Bartona na 200 i ja sam bas mislio da je do toga(cak je mislio da to nije o/c vec sasvim normalno voziti ga na 200 jer ta opcija postoji ;)...ok jeste da gotovo svaki Barton moze na 200 ali ipak je ovo MSI...). Elem, oborio sam na 166 i problem je i dalje tu. Sinoc sam kasno bio kod njega pa nisam gledao setovanja za mem, videcu danas sa postavljanjem vrednosti na default. Ko zna sta je on sve cackao :D (Strahinja, citas li ti ovo? :) )

Uhhh, ovako:
Hvala korisniku(necu ga imenovati) koji me je posavetovao da proverim da li je drugar zamenio prikljucke misu i tastaturi :D (a koji je to uradio i problem se isto manifestovao). Izgleda zaista ......, ali to moze svakom da se desi :)
Elem, to je bio problem, sve je reseno!

p.s.
Jedino mene sada interesuje kako su tastatura i mis uopste radili???

Nazad
Vrh Dno