Šta je novo?

PS2 igre na PC-ju???

• Začetnik teme Začetnik teme Triad
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Triad

Slavan
Učlanjen(a)
01.03.2005
Poena
309
Interesuje me iz naslova.
Ono sto trebam je da startujem nesto sa Playstationa na PC-u.
Uzeo sam juce Metal Gear Solid 3 (Snake Eater), vidio sam ga na MTV-u i odlucio da kupim, a i jedan kolega mi je rekao da mogu igre sa PS2 da se koriste na PC-u?
E sad me interesuje da li je iko od vas uspio to da odradi i kako s kojim alatom da to udesim da mogu da poigram ovaj Metal Gear Solid 3 na svom PC-u.???

MAsina mi je vise nego jaka za to tako da to nije problem, ostaje samo softver koji bih trebao za to...
Znam ranije da je bio onaj Bleem program za PS1 i radio je kod mene savrseno na Tekenu i sl. ali sad za PS2 ne mogu da nadjem nista, pa ako moze pomoci u vezi toga...???

Pozdrav.

nema nista od toga. ima par emulatora u betagamadelta fazi ali kad ce i da li ce biti potpuno upotrebljivi ko zna.
http://www.emulator-zone.com/doc.php/ps2/
da ih ima gotovih ja bih vec dobio artritis igrajuci Mortal Kombat 5 :d. Xbox emulatori vise obecavaju posto je Xbox zasnovan na nekom pentiumu

Nema emulatora, i chini mi se da ga nece biti uskoro a da radi kao shto je bleem radio u svoje vreme...Mislim da bez 5Ghz i neke lude grafike nece moci da se igra PS2 nishta kako treba, a tada ce vec PS3 biti dzabe ko shto je sad dvojka 🙂 Jednostavno kupi konzolu 🙂

Bas tako. Emuatora nema, a nece ga izgleda ni biti u skorije vreme. Pricali smo o ovome jos pre vise od godinu i po dana i situacija je sada ista kao sto je tada bila. Za PS1 je ePSXe kao sto je Voodoo napisao najbolji.

Poz

Sto se tice emulacije PS2 na PC-u najdalje sto sam otisao bilo je sa pcsx2. Uspeo sam da emuliram BIOS PS2 i neke uvodne ekrane pojednih igara. Sve u svemu skoro nece biti tako nesto.

Slazem se da je ePSXe najbolji, ali zasto pri ucitavanju igrica sa cd-a koci mi igra? Konkretno odnosi se na NFS4:HS... Da li da probam da ucitam ISO fajl?

Nazad
Vrh Dno