jox je napisao(la):mislio sam na original PS2 padove? jel se prave u USB varijanti?
Ima adapter za Sony 2 joypad i provereno vec neko vreme ga koristi decko u komsiluku. Pored ovog, Logitech ima svoj model joypad-a za PC (rumble pad 2 i rumble pad 2 wireless) koji je veruj mi prakticno identican Sonijevom. To sam najbolje iskusio kad sam zbog baga u Prince of Persia 2 na Soniju bio prinudjen da igram PC varijantu pa sam je igrao sa Log. Rumble pad-om 2. Sve je bilo identicno, cak su i dugmici bili mapirani isto kao i na Soniju. Jedino sto taj Logitech ima malo "mekse" komande od Sonija kad su pecurkice u pitanju ali ukupan utisak je sjajan u svakom slucaju.StORM48 je napisao(la):Treba mi informacija da li je moguće priključiti Playstation 2 USB džojstik na PC, odnosno da li bi to radilo? Jel' probao neko?
Postavljeno mi je ovo pitanje, a nisam umeo da odgovorim
Pozdrav
SINTER je napisao(la):i ja koristim konverter.kupio sam ga u piramidi za 600din sa dva izlaza.
radi i sa gamepadom od PSone.
najbolji gamepad trenutno.
sivuk je napisao(la):Da li GT4 mora da se igra sa analognim komandama na dzojpedu?
driver je napisao(la):Ne postoje digitalni tasteri...
driver je napisao(la):PS2 originalni pad je 25-30€, kopija je 400 din ali ne vredi ni toliko i ne preporuchujem ga. A za PES, bolje od PS2 pada necesh naci..
driver je napisao(la):PS2 originalni pad je 25-30€, kopija je 400 din ali ne vredi ni toliko i ne preporuchujem ga. A za PES, bolje od PS2 pada necesh naci..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari