Surowins
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 301
Zdravo svima na forumu,nadam se da ce naslov ovakvog tipa.Znam da nisam na nekom erockom forumu ali mi vi mozete pomoci.
Zovem se milan Marinkovic i imam 29 visok lep manekenski gradjen...
salu na stranu nedavno sam se preselio u novu kucu koju sam kupio sve sa satelickom a o tome bas nista neznam.
Imam sat risiver (str500lt strong).Neznam dali je anoalogna pretpostavljam na njemu se vide samo demacki programi od engleskog govornog podrucja imam samo cnn.
E sad ono glavno,kako da namesti na astru..itd?????
Dali se iplati kupovati novi risiver,kao peiferiju za TV ili kao karticu za komp.
E sad ja raspolazem sa veoma malo znanja o namestanju antena znam da treba da se nameste pod nekim uglom ...itd
PA BIH VAS PITAO IMA LI NEKO STRPLJENJA ZA OVAKU NEZNALICU.
:lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko:
Zovem se milan Marinkovic i imam 29 visok lep manekenski gradjen...
salu na stranu nedavno sam se preselio u novu kucu koju sam kupio sve sa satelickom a o tome bas nista neznam.
Imam sat risiver (str500lt strong).Neznam dali je anoalogna pretpostavljam na njemu se vide samo demacki programi od engleskog govornog podrucja imam samo cnn.
E sad ono glavno,kako da namesti na astru..itd?????
Dali se iplati kupovati novi risiver,kao peiferiju za TV ili kao karticu za komp.
E sad ja raspolazem sa veoma malo znanja o namestanju antena znam da treba da se nameste pod nekim uglom ...itd
PA BIH VAS PITAO IMA LI NEKO STRPLJENJA ZA OVAKU NEZNALICU.
:lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: