Šta je novo?

Prvi put

Surowins

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2007
Poena
301
Zdravo svima na forumu,nadam se da ce naslov ovakvog tipa.Znam da nisam na nekom erockom forumu ali mi vi mozete pomoci.
Zovem se milan Marinkovic i imam 29 visok lep manekenski gradjen...:D :D :D
salu na stranu nedavno sam se preselio u novu kucu koju sam kupio sve sa satelickom a o tome bas nista neznam.
Imam sat risiver (str500lt strong).Neznam dali je anoalogna pretpostavljam na njemu se vide samo demacki programi od engleskog govornog podrucja imam samo cnn.
E sad ono glavno,kako da namesti na astru..itd?????
Dali se iplati kupovati novi risiver,kao peiferiju za TV ili kao karticu za komp.
E sad ja raspolazem sa veoma malo znanja o namestanju antena znam da treba da se nameste pod nekim uglom ...itd
PA BIH VAS PITAO IMA LI NEKO STRPLJENJA ZA OVAKU NEZNALICU.
:lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko:

Surowins, imash temu sky star 2 u ovom podforumu ...pogledaj POSLEDNJE DVE TRI strane, doshao je chovek sa slichnim pitanjem...sve je detaljno objasnjeno, da se ne zamarash da chitash sve pre toga :) inache, imam i skystar2 karticu za komp i digitalni risiver za tv...i mnogo mi je zgodnije dekodirati kanale na kompu (u edukativne svrhe!) nego na risiveru za tv...tako da gledam na kompu :)

Poslednja izmena:
erockom
satelickom
Neznam dali
demacki
Dali se iplati
PA BIH VAS PITAO IMA LI NEKO STRPLJENJA ZA OVAKU NEZNALICU.
:lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko: :lupko:

Dodjavola! Kakva gramatika! :mad:
Stvarno treba imati strpljenja sa takvom neznalicom. Odakle si se ti preselio? Iz Mozambika pa ne znaš Srpski!?

Stvarno Surowins pretera ga sa greskama :zgran: :D

Mislim da se ovaj covek vise nece ovde pojavljivati, ala ste ga ispljuvali.
Razumite coveka, trema pred prvi post...

Dodjavola! Kakva gramatika! :mad:
Stvarno treba imati strpljenja sa takvom neznalicom. Odakle si se ti preselio? Iz Mozambika pa ne znaš Srpski!?

Dobro, stvarno treba imati strpljenja, ali ipak je decku prvi put. Mada ni ti salerokada nisi u pravu sto si ga odmah ispljuvao. Ipak mi treba da pomazemo jedni drugima :smoke:

Nazad
Vrh Dno