Šta je novo?

prva DX10 igra najavljena

Uh... trebace dosta para za ovu igru... Jedva cekam.

Uh sad me utesi. Jao ne mogu da verujem da cu ovo reci... Ali kako je (finansijski) pocelo dodje mi da kupim konzolu...

Poslednja izmena:
jorgovan je napisao(la):
Uh sad me utesi. Jao ne mogu da verujem da cu ovo reci... Ali kako je (finansijski) pocelo dodje mi da kupim konzolu...
Imali veceg smora od igranja FPS-ova na konzolama i mobilnim telefonima??

ima, igranje strategije na konzoli :D

Nedjo, novi crytek engine se razvija specijalno za PS3 gde ce imati ono shto PC i druge verzije nece :)

Znachi gde smo sada. Carmack radi za PS3, Unreal3 engine sastavni deo PS3 devkita, glavna platforma Crysis enginea je PS3, ja sam mislio na konzolama samo mario ;)

driver je napisao(la):
Nedjo, novi crytek engine se razvija specijalno za PS3 gde ce imati ono shto PC i druge verzije nece :)

Znachi gde smo sada. Carmack radi za PS3, Unreal3 engine sastavni deo PS3 devkita, glavna platforma Crysis enginea je PS3, ja sam mislio na konzolama samo mario ;)

Ahahahaha...guru je najaci u ovim temama "Sam protiv svih"! :D
I nemoj da lupas...sta god ko pomone da valja...ti odma'...Sony! :)

Kad ce bre vise da izadje taj ps3,jel zna neko bar kako izgleda?
Inace,shotovi su bolesno dobri.

Carmak je vise od nekoliko puta rekao da je XB360 razvojna platforma daleko ispred PS3-ne i da mu je to primarna platforma za NexGen masinu.
Novi Crytek engine je premijerno prikazan na PDC05! To je zaboga prva DX10 iga!
Sta mislis kako tesno saradjuju Microsoft i Crytek?
Pazi super je PS3 i super igre ce imati, ali je glupo da cim se pojavi neka nova igra (ili najava) koja izgleda do yaya likovi po tim tvojim PS3 forumima pocnu da "proizvode" informacije kako ce na PS3 izgledati jos bolje ili jos gore, kako se to specijalno za PS3 radi!!!
Podsecam, ova masinaje prva DX10 masina (API koji je "native" platforma za XB360) i prvi put je prikazana na Microsftovom hepeningu i Crytek tesno saradjuje sa ATI-jem koji je napravio GPU za XB360! Proste cinjenice, a ne necija nagadjanja i zelje!
BTW
Moja prva asocijacija na movie i one skenove je LOST :d

Nedjo, zar nisi skapirao da ne vredi da se raspravljash sa njim kad su konzole u pitanju. Meni je dovoljno shto sam uradio tri stvari, hronoloshki ovako:

1. pricao sa Lord Huddy-jem na DX10/FarCry 2 temu
2. procitao sta je carmack rekao na temu realne snage konzola
3. video linkove iz ovog treda!

p.s. It's LOST indeed! :D

Nedjo je napisao(la):
Imali veceg smora od igranja FPS-ova na konzolama i mobilnim telefonima??

ne znam zasto bi bio smor igrafi fps na danasnjim (xbox360) i "buducim" konzolama (ps3). kupis konzolu, hdtv monitor, tastaturu i misha. igras se isto kao na pc-u. :) samo sto ne moras da mislis na to kakva grafika mi treba, crack, pa instaliraj ovo, pa ono da bi sve to konacno proradilo. na konzoli je sve sada jednostavnije, lepse i brze. :)

Poslednja izmena:
velko je napisao(la):
ne znam zasto bi bio smor igrafi fps na danasnjim (xbox360) i "buducim" konzolama (ps3). kupis konzolu, hdtv monitor, tastaturu i misha. igras se isto kao na pc-u. :) samo sto ne moras da mislis na to kakva grafika mi treba, crack, pa instaliraj ovo, pa ono da bi sve to konacno proradilo. na konzoli je sve sada jednostavnije, lepse i brze. :)

Jeste, ako imas oreginale. I na PCu je isto tako samo sto pritom mozes da cackas po unutrasnjosti igracke :) (i aj nemojte vise o tome sta je bolje i zasto svi znamo i svima je jasno)

@djsp: e dobro je da si nam rekao...

Joca ce da kaze sta oces, samo uplati dovoljno $$$$$$$$ na racun to ti je to....
Wake up people!

Uf marti promasio si temu sasvim!!!

Nedjo je napisao(la):
Carmak je vise od nekoliko puta rekao da je XB360 razvojna platforma daleko ispred PS3-ne i da mu je to primarna platforma za NexGen masinu.

Tim Sweeny ce to isto da kaze za PS3, ali je razlika u tome shto je Carmack usamljen u tvrdnji da je X360 daleko bolji za razvoj, a shto je najgore, koliko je tezak bio za razvoj PS2 pa ima daleko bolje i daleko vishe igara od Xboxa.

Da li ishta znash o konzolama ili sve govorish iz PC ugla ?

Pazi super je PS3 i super igre ce imati, ali je glupo da cim se pojavi neka nova igra (ili najava) koja izgleda do yaya likovi po tim tvojim PS3 forumima pocnu da "proizvode" informacije kako ce na PS3 izgledati jos bolje ili jos gore, kako se to specijalno za PS3 radi!!!

Pa developer koji radi na engineu je rekao to :)

Podsecam, ova masinaje prva DX10 masina (API koji je "native" platforma za XB360) i prvi put je prikazana na Microsftovom hepeningu i Crytek tesno saradjuje sa ATI-jem koji je napravio GPU za XB360! Proste cinjenice, a ne necija nagadjanja i zelje!

Podsecam, verzija za PS3 (RSX+Cell) se radi uporedo, i naravno da nece raditi na DX10, a kakve to veze ima sa tim da je ova platforma ubedljivo najjacha ? PS3 verzija nece biti port, to je poenta priche, a X360 inache ne podrzava DX10, a ti naravno mislish da je to isto shto i novi ATI, ali greshka...

byMaX je napisao(la):
Nedjo, zar nisi skapirao da ne vredi da se raspravljash sa njim kad su konzole u pitanju. Meni je dovoljno shto sam uradio tri stvari, hronoloshki ovako:

1. pricao sa Lord Huddy-jem na DX10/FarCry 2 temu
2. procitao sta je carmack rekao na temu realne snage konzola
3. video linkove iz ovog treda!

Eee, prochitao sam ja i shta su Bill Gates, Peter Moore i J Allard rekli, a pazi sad, nishta od toga se nije ispunilo.
Carmack je M$ova ***** i ja ne znam na shta se vi lozite u vezi njega, koja je poslednja njegova poshtena igra ? Ili koja je poslednja poshtena igra na njegovom engineu ? Pa ne moze on da zivi na slavi Quake3 dozivotno.

dajte neki ziv link ili bacite file na uploading.com ili sl. (samo da nije rapid)....

ToxiC je napisao(la):
kakva je ovo brutalnost :) od izgleda

Gde ? Opet plastelin sa dodatim efektima. Pushka izgleda ko ono kad je u zatvoru naprave od sapuna :)

Ser_Zile je napisao(la):
dajte neki ziv link ili bacite file na uploading.com ili sl. (samo da nije rapid)....

Zar nema ovde ?

Poslednja izmena:
Super izgleda, otprilike kao i Unreal 3 :)
Mislim da ovde nije u pitanju DX10 nego sirova snaga grafichkih zveri koje ce se pojaviti za godinu-dve.

nema...
"Update: both videos were removed from our download section due to Gamestar's request."

carmac!

driver je napisao(la):
Eee, prochitao sam ja i shta su Bill Gates, Peter Moore i J Allard rekli, a pazi sad, nishta od toga se nije ispunilo.
Carmack je M$ova ***** i ja ne znam na shta se vi lozite u vezi njega, koja je poslednja njegova poshtena igra ? Ili koja je poslednja poshtena igra na njegovom engineu ? Pa ne moze on da zivi na slavi Quake3 dozivotno.

e nediraj Krmka tj Karmaka, on je san svih programera sveta a posebno na ovim prostorima. Nije samo q3 njegov nego i q1, q2, q4 pa doomovi 1, 2 3...sa ekspanzijama i dodacima. A znas zasto je san. Koliko godina je imao kad je napravio engine za q2? Pun je ko brod $$$$$$$, ali osim fps neradi nista drugo tj
on u stvari pravi igru da bi promovisao engin koji je tera pa posle na kontu toga otima jos $$$$$$$. Al da ume da napravi FPs ume.

Najjaci je onaj trailer za FightNight3.....aaaaaaaaahhhhhhh nepre*ebivo! :)
Ove shotke za NBA nisam video ali su takodje aaaaaaaaaaahhhhh! :D

driver je napisao(la):
Pa developer koji radi na engineu je rekao to :)
Podsecam, verzija za PS3 (RSX+Cell) se radi uporedo, i naravno da nece raditi na DX10, a kakve to veze ima sa tim da je ova platforma ubedljivo najjacha ? PS3 verzija nece biti port, to je poenta priche, a X360 inache ne podrzava DX10, a ti naravno mislish da je to isto shto i novi ATI, ali greshka...
OK, argumentuj tacnim quoteom!
X360 itekako podrzava DX10, a ATI R600 je samo unapredjenje Xewnosa koji je u X360. U pitanjuje takodje unified Shader GPU!

Vrh Dno