Šta je novo?

Prva Droid - Novi postpaid paket

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
"Prva Droid" paket čini 501 minut za besplatne razgovore, 1001 SMS poruka, kao i besplatan pristup aplikaciji i 1GB za pristup ostalim internet sadržajima u okviru mesečne preplate u iznosu 1.501 dinar.

Dostupno od danas. Ima i neka fora za 0 dinara u mreži (uspostava 1din), samo ne znam šta pdorazumevaju pod mrežom.

Aplikacija podrazumeva Android aplikaciju za gledanje TV programa Prve televizije bez obračuna protoka.

Dodatne info verovatno u toku dana...ko pre sazna :)

Grand,Partizan,Prva Droid... E ovo me vec nervira i mnogo smara...Seti se jedan i ajde sad svi izmisljajte toplu vodu :mad::mad::mad:

Ako je tako, onda je ******.
Svaka uspostava 4.6. din...

To bi trebalo proveriti, MTS nikad nije jasan na sajtu...
Do sad je bila praksa da se ne naplacuje uspostava dok ima besplatnih minuta, mozda je ovo najava novog doba (i zanimljivo ne dolazi od VIP-a, sto je takodje do sad za svaku nepovoljnost bilo).

steta sto je ovaj paket na mts-u....
toliko nesto ne mirisem mts, da ne mogu da opisem

I ako se ne varam, ovo je prvi put da je prvi minut razgovora jeftiniji od ostalih. Stimulišu nas da skartimo razgovore?!

1.00+4.60=5.60 je prvi minut, a svaki sledeći je 6.96 dinara.

Uspostava veze se NE NAPLACUJE za minute dobijene u okviru pretplate. Razgovori sa drugim PrvaDroid korisicima ne trose minute dobijene u okviru pretplate.

Grand,Partizan,Prva Droid... E ovo me vec nervira i mnogo smara...Seti se jedan i ajde sad svi izmisljajte toplu vodu :mad::mad::mad:

Nikada mi nece biti jasni ovakvi likovi.. Valjda kao korisnika treba da te zanima sta je najbolje za tebe, a ne ko je prvi nesto napravio, a ko drugi? Mislis da je Grand izumeo MVNO? Mislis da Grand i PrvaDroid imaju nekakve veze!?

A nece mi biti jasni ni ovi sto uporedjuju postpaid tarifu za mobilne brojeve, sa npr ADSL tarifama...

Mislis da je Grand izumeo MVNO? Mislis da Grand i PrvaDroid imaju nekakve veze!?

Ne radi se o tome- nego- setili se Srbi da postoji MVNO pa ajd' sad udri- ko je sledeci koji ce da se uhvati? Vodovod-JKP-Karleusa Postpaid???...i u predstojecem periodu ce se nakotiti svakakva bagra i smorice sa reklamiranjem istog-a cene ce svuda biti obrni- okreni iste. E to me uzasava...Jasnije?

^ Ne bih se složio. Neko će ponuditi više minuta, neko više MB, neko bolju ponudu "u mreži"....a neki će biti idealni za "jednokratnu upotrebu". Što više, to bolje, pa neka svako nađe nešto za sebe.

I sta bi na kraju jel se placa uspostava veze ili ne? jel saznao neko...meni ne pada na pamet da ih zovem da ih pitam :D

pa bio lud neko ili ne, ne mozes reci da je super (pa nek je i ironicno bilo)

skupo,nikakve posebne povoljnosti....a i realno, od maticne mreze, MVNO NE MOZE biti povoljniji, to je kao kad bi maloprodaja bila povoljnija od veleprodaje xD
moze eventualno da se nadje neki pojedinac u populaciji KOJEM BAS TO ODGOVARA, inace, na maticnoj mrezi (u ovom slucaju MTS) ce biti jeftiniji minuti jer ona prodaje minute/megabajte/sms-ove PRVOJ, pa onda i prva mora da zaradi...pa prema tome, moze samo biti slicno, al bolje ne moze

Što više, to bolje, pa neka svako nađe nešto za sebe.

Logika kaže tako, ali u praksi, u mnoštvu paketa ja ne uspevam da pronađem nešto za sebe, uvek se izbor svodi na 2-3 paketa. Postoje 3 grupe paketa, grubo gledano. Oni najjeftiniji, obično bez megabajta, koji mi nije jasno čemu služe, valjda za penzionere i sl. Drugu grupu čine ti neki paketi po kroju prosečnog korisnika (MixNet S i M, PrenesiPlus 500 i 1GB, Postpaid 325 i 600), i grupa paketa cenovno iznad ovih koji su preskupi i koje koristi verovatno < 10% privatnih korisnika. Sve ovo ostalo je tu eto čisto da izgubiš vreme listajući sajt u nadi da ćeš naći nešto bolje, adekvatnije, povoljnije... A i kad se uzmu u obzir ovi "normalni" paketi, često su toliko slični da i nema neke naručite razlike, šta god da uzmeš svodi ti se na isto. :)

Nije loš ovaj paket, naročito kad ga dve osobe koje često komuniciraju, imaju. Razgovori između njih su skoro besplatni, dobiješ solidan telefon za džabe, ima dobar broj minuta, poruka i MB, ali sve mora da ima i nedostatke... Ne može da se potpiše ugovor na neodređeno vreme, već mora na 24 meseca. Da mogu da predjem sa Mix1000 na ovaj paket, ja bih odmah prešao, ali imam ugovornu obavezu do marta 2012, pa mi nije dozvoljeno.

Nije loš ovaj paket, naročito kad ga dve osobe koje često komuniciraju, imaju. Razgovori između njih su skoro besplatni, dobiješ solidan telefon za džabe, ima dobar broj minuta, poruka i MB, ali sve mora da ima i nedostatke... Ne može da se potpiše ugovor na neodređeno vreme, već mora na 24 meseca. Da mogu da predjem sa Mix1000 na ovaj paket, ja bih odmah prešao, ali imam ugovornu obavezu do marta 2012, pa mi nije dozvoljeno.

jesi li siguran da ne možeš da pređeš, trebalo bi da može sa manjeg na veći paket, a obratno ne, poz

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

Zvao sam korisnički servis i rekli su mi da ne može jer Prva droid ne može da se uzme na ugovor na neodređeno, već mora da se potpiše ugovor na 24 meseca. Kako ja već imam obavezujući ugovor, ne mogu da potpišem dok mi postojeći ne istekne.

e najgori su vala, i ja imam mix 1000 i malo je bezveze što nisu dodali ništa besplatnih podataka

Sent from my GT-I5700 using Tapatalk

po meni sasvim solidan paket .... samo taj lg je u radnji oko 15 000 tako da na neki nacin placas pretplatu samo god dana ...tj cena pretplate za onog kome treba fon se prepolovi :) i jos sve to na 24 rate a ima se svega i min i poruka i mb :) po meni mozda i naj ponuda mts-a za sada :)

I ja sam zvao korisnicki servis, isto u zelji da predjem sa MIX1000 na ovaj paket. Meni je operater rekao da mogu da predjem sa mix 1000 (nisam vezan ugovorom na odredjeno) i da nema potrebe da potpisujem bilo kakav novi ugovor.... Pretpostavljam, cak i ako treba novi ugovor, pod uslovom da ne uzmem telefon, ne bi smeo da bude obavezujuci na 2 godine, tj. moralo bi da moze da se raskine po zelji korisnika.... dobro poznat mts korisnicki servis, uvek dobijes precizne informacije :/

Eto... Meni je operaterka rekla da ugovor mora da se potpise na 24 meseca, bez obzira uzimao telefon ili ne (mada, suludo je ne uzeti, kad ga nude za dinar)?! Moracu da odem do poslovnice, da vdidim sta ce mi reci na licu mesta. Mada, ne bi me cudilo da u jednoj poslovnici rade na jedan, a u drugoj, na drugi nacin! :S:

Ali, pre bih rekao da mora da se potpise ugovor na 24 mesesca, jer na sajtu pise "Ugovor se zaključuje na 24 meseca." i to ispod prikaza paketa, gde se ne spominju nikakvi telefoni. Recimo, kod ostalih paketa (MIX, MIXNet, Bel...) nema te odredbe kod prikaza samog paketa.

slazem se. isto sam i ja protumacio ono sto pise na sajtu. Pometnju mi je uneo operater mts-a koji mi je rekao da ne mora da se potpisuje ugovor u slucaju da ne uzimas telefon....
realno, trenutno se nikako ne bih obavezao na 2 godine ka mts-u. naravno, ako vec moras da se vezes na 2 godine, onda je suludo ne uzeti telefon :)

Evo i na FB profilu mt:s-a su mi odgovorili da nije moguće da se uzme paket prva droid bez potpisivanja ugovora na 24 meseca, a samim tim, ko ima već ugovor na određeno, ne može na tom broju da potpiše novi, dok mu stari ne istekne.

Još jedna besmislica je što imaš uračunate minute, a ako pozivaš ljude u Prva Droid mreži - moraš da platiš uspostavu veze.
Bilo bi fer da dok si u free minutima, ne plaćaš uspsotavu ni na Prva Droid, a kada izađeš iz free, onda uspostava i u mreži.

Nazad
Vrh Dno