Šta je novo?

prv od tv kartice ubrljavio....

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
neka kartica k world, na cd-u sa drajverima pise ovo : k world global tv (7131). win 7 home premium 32bit. ubacio karticu, instalirao drajvere sa cd, i prv sa cd, pokrenuo ga, trazio mi da skeniram kanale, ali posto taj komp nije bio za mene, niti sam imao izvor tv kanala tu, ugasio i spakovao komp i otisao kod drugara ciji je. sve prikljucio, kablovsku preko koaksijalnog kabla.... pokrenem prv, i dobijem "honestechtv.exe has stop working". deinstalirao sve, instalirao ponovo, i nonstop dobijam tu poruku..... sta tu u medjuvremenu moze da se zeznulo, kad je prvi put pokrenuo normalno program?
probao sam jos nesto, sa neta skinuo dscaler, i u njemu dobijem sliku, ali crno belu i bez tona, a iskreno, i ne snalazim se u njegovim podesavanjima....
plus sto mi stalno izbacuje unknown card, a kad rucno odabreme neku od philips 7131, opadne broj frejmova u slici....
neki savet sta da radim?
hvala

sve uradio po upoutstvu sa tog sajta sto si mi dao,pokrenuo, skenirao, dobio sve kanale i sliku.... i ugasim program, pokrenem ponovo, i sad imam samo zvuk, bez slike.... gde gresim?

Meni se za TV najbolje pokazao ChrisTv. Onaj Honestcetckov je prilično nezgrapan i bagovit. Kod mene i na 7mici i osmici ChrisTv radi odlično. Kao najbolja verzija mi se pokazao 5.01. Ako je crno bela slika možda je podešeno na NTSC a ne na PAL-D što je kod nas.

ne. nije bilo slike uopste. nego, nadjoh na msi sajtu drajvere i prv za identicnu karticu, skinuo za win7, i sve sljaka sad :)

Samo da napomenem, taj radi i na 8mici.

Imam isto ovu karticu, ja sam na 8-mici instalirao tv time kworld, sve super radi. Samo me zeza to sto program nije instalirao, drajver za senzor od nje. I sad ne mogu da koristim daljinski. :(

Nazad
Vrh Dno