Šta je novo?

Prs'o Verat?

nickname

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
21.02.2002
Poena
705
Jel ima neko informaciju o ovom provajderu? Sajt im ne radi, kao ni sve shto je hostovano kod njih. Telefoni kod admina su non stop zauzeti. Jesu li ih definitvno ugasili?

Ako moze odmah i neki savet kod koga da prebacim hosting, i kako to najlakshe da izvedem.

Pozdrav!

Kod mene radi verat.net ali ne i moj jedan hostivan sajt...

Moj sajt jutros nije radio, veratov sajt nije radio. Sad ima veratovog sajta, ali ne i mog.
Vidim da ni Elitesecurity ne radi, Gojko je admin neki u veratu valjda...

Malopre nije bilo zauzeto ali se niko nije javljao... stvarno im je podrshka na nivou, nije mi zao shto hoce da ih sk*njaju

nema teorije da se nakacim na verat (Nis isdn smin)

Moj sajt na Veratu radi, ali ne mogu da se ulogujem na mail nalog :crash:

Ovo kao hronologija kvara na Veratu. :) Korisno, bar znam da nemam samo ja problem, da ih ne zovem bezveze.

Dialup / webmail / provera vremena ne radi od jutros.

Da, download-ovao sam sinoc nesto. Kada sam ustao video sam da je veza pukla.
Znaci da je isto bilo i sa ADSL-om.
Ne radi Webmail ali im je sajt sada dostupan (ako to nije bio).
Da i ne radi POP3. Probao sam par sajtova hostovanih na veratu i oni rade.
Ocekujem da ce uskoro proraditi i ostalo.

Sajt im sada radi, a moj provajder ide preko njih i meni je protok sasvim OK.

Dailup, webmial radi normalno (od pre 1/2 sata, sat...)

kako se prica odjutros, izgleda da se radi ona ulica gde je verat, pa su isekli "slucajno" :) strujne kablove, i kad je ups zamro sve je stalo... i ja sam se neprijatno iznenadio...

hmmm... pojasni, molim te?

btw, koliko vidim sajt iz potpisa je tamo hostovan? :)

Poslednja izmena:
da svi sajtovi su mi tamo hostovani
meni je Verat OK, jer imam 100MB i PHP/MySQL

jedini problem je u tome sto po statistici vidim da server ne radi otpilike dva dana u mesecu :(

ja imam sledeci problem,

da ne otvaram novi topic, u pitanju je wireless blok30, od prvog do 15og u mesecu radi bez problema medjutim kako se blizi kraj meseca protok je ravan 0.00. Shta god da radim ne pomaze, cak sam ulozio u novu jacu opremu i opet isto. Od teh. podrske nema vajde jer cim im kazem da mogu da se zakacim na AP ali nemam protok kazu ne garantujemo za protok i tap slusalicu!!
Do opreme kazem nije jer od prvog cim uplatim sve opet radi OK?! WTF?

Nazad
Vrh Dno