Šta je novo?

Prso 223BW: šta sad?

veseliburek

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2007
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 1800X + CM HyperTX3+
Matična ploča
Gigabyte GA-AB350-Gaming 3
RAM
64GB (4x HyperX Fury HX432C16FB3/16)
GPU
Gigabyte GTX1070 8GB
Storage
Samsung 950PRO 512GB
Zvuk
Focusrite 18i8 + Kali LP6
PSU
Seasonic Focus Plus Platinum 750W
Kućište
NZXT H500i
Monitor
3x Dell U2412M
Miš & tastatura
Genesis Thor 300 + Redragon M711
Laptop
Dell XPS 9570 + Macbook Pro 13 early 2012.
Tablet
iPad Pro
Mobilni telefon
iPhone 13 Mini
Pametni uređaji
bljak
Pristup internetu
  1. Optički internet
Moj Samsung 223BW (bivši monitor, sad kod sestre) je danas prestao da radi, windows ga detektuje ali ne baca sliku. Kupljen je u junu 2008. godine u Grappolu. Zna li neko, kad im nosim monitor, da li moram sve prateće stvari ili mogu samo njega? (garancija valjda još traje...)

Garancija bi trebala da je 3 godine i u slucaju moje reklamacije bilo je dovoljno samo odneti monitor.

Moj Samsung 223BW (bivši monitor, sad kod sestre) je danas prestao da radi, windows ga detektuje ali ne baca sliku. Kupljen je u junu 2008. godine u Grappolu. Zna li neko, kad im nosim monitor, da li moram sve prateće stvari ili mogu samo njega? (garancija valjda još traje...)

Bilo bi lepo ako bi imao originalnu kutiju ;).
Mozda se nadje neki nadrndani serviser, pa te zaebava ako nemas kutiju/ambalazu.
Ostale pratece stvari nisu potrebne, uostalom to je disk, strujni kabl i eventualno vga/dvi kabl. Imaju serviseri toga na tone...

Kutiju imam naravno, ali bi mi bio problem da nađem ostale stvari :D

Ljudi u grappolu su bili izuzetno korektni oba puta kad sam uzimao monitor (223BW i P2350) i uvek su me puštali da isprobam monitor pre kupovine... Samo će biti problem da nađem garanciju... :S:

Jel Grapolo prodavnica samo ili u isto vreme i uvoznik Samsunga ?

Ako je uvoznik, velika verovatnoca je da ti nece biti potrebna garancija, imaju svi uvoznici katalog sa serijskim brojevima uvezene robe.

Ako je samo prodavnica, onda su male sanse da ce ti priznati garanciju.

Uvoznik je DirectLink valjda? :trust:

Zvaću ih sutra pa ću da se raspitam, javljam šta je bilo...

Nazad
Vrh Dno