Šta je novo?

Prozorski klima uredjaj?

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zanima me koji je dobar PKU za sobu od otprilike 17 m2? Nemojte odmah da mi govorite da kupim split sistem, posto vec imam jedan u kuci (Mitsubishi), ali mi je raspored prostorija relativno los za hladjenje sa samo jedom klimom, a onaj sa dve unutrasnje jedinice kosta skoro kao 2 obicna, tako da ni to ne dolazi u obzir. Znaci, split mi se ne isplati zbog male kvadrature sobe koju bih hladio (a grejanje mi ne treba), pa posto pretpostavljam da je PKU jeftiniji, koji biste mi preporucili?
Da li su tihi kao i split sistemi? Koliko kostaju? Koji valjaju?
Pozdrav!! :wave;

Gledaj ako ikako mozes da nadjes neki polovni Carier ili Westinghouse, to su dozivotne klime. Ne drndaju a hlade kao zmajevi. Moj ortak je pratio oglase i od neke babe kupio Carier star jedno 15 godina za 300 dem. Klima je u klasi splita 18-estice i radi cudo nevidjeno, ako nabodes tako nesto bilo bi ti idealno.

Ako imas neku varijantu iz Makedonije, tamo sam u dnevnim novinama vidjao oglase-dosta su jeftiniji nego ovde,pogotovu ti prozorski i bolji je izbor,ovde i kada se pojave su skupe, jedino da okreces sve koji se time bave mislim da moze jeftino da se uzmu polovne reparirane sa garancijom.

Carrier ili Westinghouse !

Aca je napisao(la):
Gledaj ako ikako mozes da nadjes neki polovni Carier ili Westinghouse, to su dozivotne klime.

Potpisujem! Imao sam prilike da vidim jedan matori Westinghouse. Šljaka ko zmaj. Što se Carriera tiče, firma je sama po sebi institucija.

Ja kod kuće imam jednog matorog Boscha, rado lepo (kucam u drvo 3x :)), ali po meni, PKU ima jednu suštinsku manu. Zimi kroz njega i oko njega (pošto je sečen prozor da bi se montirao) duva ko nenormalno. Pokušao sam da ga nekako zadihtijem postigao sam jedva zadovoljavajući efekat. Jedan od razloga zbog koga bih, kada bih mogao da biram, uvek rađe izabrao split.

ivo.r je napisao(la):
Pokušao sam da ga nekako zadihtijem postigao sam jedva zadovoljavajući efekat. Jedan od razloga zbog koga bih, kada bih mogao da biram, uvek rađe izabrao split.

eventualne rupe mozes da zacepis sa pur-penom, kroz to sigurno nece da duva
Sto se tice same klime, trebala bi da na sebi ima neki ``switch`` kojim se zatvaraju klapne
Ajd...

Nazad
Vrh Dno