Šta je novo?

Prozori koji iskacu

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam problem,u add remove nemam nista,instalirao eneke blockere za sra.nje sajtove i ostale gluposti ali non stop stop,kada kliknem na tab ili neki link,sliku....otvara novi prozor,nekd su to kladionice a nekad neki neprikladan sadrzaj.Evo bas iskoci jedan pa da vidite...

http://prntscr.com/o25rnf

E sad,to iskace sa strane ali uvek moram pri otvaranju bilo cega da prvo zatvorim novi tab koji otvara pa tek onda drugi put prihvati i otvori ono sto zelim.Ima li pomoci i sta da uradim ali ako moze bez brisanja svega,tj rusenja sistema i ponovne instalacije,hvala...

Uradio sam to,ostaje da sacekam i vidim da li ce u levom donjem uglu iskakti ponov,dosta sajtova pise allower ali sam isao na sve i kloknuo BLOCK,ono sto me jos zanima je kako da se resim duplog otvaranja sajtova.Kao sto sam vec rekao,udjem ovde na bench recimo i idem na ovu temu ali kad kliknem,otvara se novi tab i ono neka *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina ili kladionica...moram da izadjem odatle i ponovo kliknem na temu na benchu i tek onda je otvori.Tako za svaki moguci klik,mozda ne svaki ali svaki 2 put kad hocu negde ion me preusmerii na neko trece mesto.

Skeniraj računar sa MalwareBytes.

DODATAK: Proveri i da li ti je u Chromu instaliran neki nepoznati addon.

Poslednja izmena:
Uradio sve,inastalirao taj malware ali je neka trial verzija....za sada deluje ok..videcu jos u toku veceri.Hvala.

Udri i AdwCleaner za svaki slucaj.

Nazad
Vrh Dno