Šta je novo?

proxy tunneling

• Začetnik teme Začetnik teme veljco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

veljco

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2005
Poena
309
Imam onaj nesrecni flat light sbb dakle kroz proxy, ali sam cuo da ima nacina da proradi naprimer online igranje pokera, bilijara, zatim mirc itd ali ne mogu da provalim neki dobar program da se to odradi, posebno za online igranje. Molim za pomoc ako neko vec ima iskustva!

Pominjalo se pre mesec-dva na ovom forumu, ali niko se nije javio da je konkretno uradio.

SBB i njihovoj 'profesionalnost'i bi trebalo da 'sluzi na chast' to shto paket reklamiraju kao chat-friendly -- a pri tom ne radi mIRC :zgran:

.

Poslednja izmena:
Ne rai mIRC ali mislim da mozes da se konektujes na irc sa nekim drugim klientom tipa Miranda koja ima Plug in za irc...

Stator je napisao(la):
Ne rai mIRC ali mislim da mozes da se konektujes na irc sa nekim drugim klientom tipa Miranda koja ima Plug in za irc...

Ja nisam uspeo sa Miranda-om. Mada se nisam previshe udubljivao. Verovatno su 'bannovali' 6667 i ostale portove..

Opet, neki se hvale na SBB forumu da su uspeli tunelovanjem da koriste IRC...

ma mirc nije problem...to sam resio i radi mi sa programom http tunel ng ali ne mogu da igram online poker sa amerima i bilijar i tako to...koja je tu fora? mora da neko zna!

Uspeo sam sa HTTP tunnel ng, jeste da je 5kb/sec for free, ali IRC shljaka...

Uspeo sam ja da namestim sve da mi radi preko Flat LIGHT paketa, cak i Counter Strike: Source. Ali to ne mogu da vam pricam javno kako se radi, iz ociglednih razloga. Srecom, tu je PM.

ajde odgovori na privatnu poruku..frka mi...

Na kojem je sajtu bese onaj forum korisnika SBB-ovog kablovskog neta?Zanima me posto i ja imam light nacin pretplate, a tamo prisustvuju i njihovi radnici/admini(kada sam poslednji put gledao cini mi se da su neki odgovarali na neke postove sto se tice prituzbi isl) zasto na icq-u i messangeru ne radi audio chat, dok preko dialup-a radi normalno?

p.s.Kada bi bilo ispostovano ono sto su napisali:

FlatLIGHT - Paketi su namenjeni pretežno kućnim korisnicima. Omogućen je e-mail, Web, FTP i chat (kroz proxy). Označena je maksimalna propusna moć koja se ostvaruje paketom, bez realne IP adrese.Odnos brzine download/upload kod ove vrste paketa je 4:1.

Onda bi sve bilo u redu, a ovako moram da se stalno smaram sa konektovanjem na dial up da bi skinuo postu sa beotela i ne mogu normalno da koristim programe za chat.Barem neka navedu da nema nista od audio/video chata, a ovako...mada izgleda i previse trazim? 🙁

Nazad
Vrh Dno