Šta je novo?

proxy na akademskoj

Sauron

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Ljudi jel su jos nekom sem meni posizeli proxy-ji?
astra i rcub nesto nece, nomos takodje...

Jel zna neko jos neki proxy?:(

Da evo danas i meni rcub ide kako treba...Astra se i dalje vuce...
Fora predjasnjih dana je bila da moras 50 puta da kliknes na link da bi otisao...Sad je sve:p

damjane, ti bese imas pri nalog? sto se ne prebacis na proxy.ptt.yu ? radi bolje od rcub-a.

btw, skinite proxy hunter sa neta, i procesljajte malo adrese oko 147.91.X.X. Iznenadicete se koliko proxy-ja ima akademska mreza :)

Bas cu da uzmem taj program da probam...
Nadam se da cu se prijatno iznenaditi :D:D:D:D

e aj ako te ne mrzi i ako je program mali posalji mi ga na mejl...
Ovi linkovi ili su kineski ili ne rade...

E sda ti meni lepo reci, posto se u ovo nista ne razumem, on je meni nasao 1000 proxy-ja, sta sad ja radim s tim dalje?

tamo imam samo ip brojeve nema imena....

pa sta ja znam...da imas unix mogao bi da uradis 'nslookup ipnumber' i za tili cas saznas ime , za win nemam pojma :) Mozda moze nettools-ima.

E covece ,hvala, doduse delimicno si mi pomogao...Vise si me bacio u jos veci rebus...

Sta da radim sa onim silnim Ip adresama nemam pojma?
Zna li neko?:D

E sa zadovoljstvom objavljujem da sam uspeo da nadjem proxy-je...

Evo uputstva:
sa http://galeb.etf.bg.ac.yu/~salek/download/Proxy/
skinete najveci program (100 kb :)).

Napisete da trazi od 147.91.0.0 do 147.91.255.255 i portovi su od 8080 do 8080 :)...

Kad vam on nadje oko milon nemojte se previse oduseviti svesce se to na kraju na desetak...

Znaci kad vam nadje sta ima idete na dugme Verify all...kad i to zavrsi s poslom idete na dugme Del Waste...

E IP koje ostanu su proxyji koji rade..bar koliko sam ja shvatio...

Onda idete na sajt http://www.all-nettools.com/tools1.htm i kod onoga Nslookup ukucate IP i stisnete Go, i on vam napise ime proxy-ja...Predpostavljate da tako mora za svaku Ip...

Meni je nasao oko 15 koji rade i prezadovoljan sam...

E da je meni neko ovako objasnio...:D:D:D

salac je napisao(la):
pa sta ja znam...da imas unix mogao bi da uradis 'nslookup ipnumber' i za tili cas saznas ime , za win nemam pojma :) Mozda moze nettools-ima.
daj ti neke brze proxyje, nekoliko komada, da mogu da rade sa akademskom mrezom, jos da ne brane ftp.....

I bre saurone, pa zar za tako prostu stvar uputstvo :D :D

A ono brzi proxy i ftp......koliko para toliko muzike :)

I mali hint, nije cela akademska mreza na 147.91, postoji jos adresa

A sto je svaku skoro svaku noc do 7:00 ujutro telefon iskljucen sa servera, pa kada se pozove 3370-667, samo zvoni, i cao?

salac je napisao(la):
I bre saurone, pa zar za tako prostu stvar uputstvo :D :D

A ono brzi proxy i ftp......koliko para toliko muzike :)

I mali hint, nije cela akademska mreza na 147.91, postoji jos adresa

Koje adrese? Reci!!:D:D

pa znas sta da je meni neko ovako lepo rekao je ne bih sizeo ceo dan zato sto ne radi ni jedan prxy koji znam....

E sto se tice proxy-ja:

proxy-astra.rcub.bg.ac.yu - trenutno ne radi ali podrzava ftp (jedno vreme bio profesorski, ne znam da li je i dalje)

proxy.rcub.bg.ac.yu - svima poznat, radi

ns.rcub.bg.ac.yu - odlican

astralink-1.rcub.bg.ac.yu, astralink-2.rcub.bg.ac.yu, rade ( zbog reci astra mislim da i oni barataju ftp-om, mozda gresim...)

ima toga jos ali me mrzi da pisem...iskoristite moj recept pa cete imati vise...:D

Salac ocu te adrese!;)

astralink proxy i proxy-astra su isti proksiji, jer imaju iste ip brojeve :)

Evo recimo Nis ide 161.NESTO (zaboravio sam zaista STA, oprostite :( ) a evo nekih proksija koji su radili ranije i imaju http i ftp :

195.252.117.x (x=1,3,4,62)
195.252.122.2
195.252.137.159
212.200.64.221

Takodje je moguce da postoje proxy-ji koji rade preko porta 80 (sasvim sigurno neki od gornjenavedenih 195.x.x.x.x), pa ako te Saurone ne mrzi, kopaj i dalje :D

E veruj mi da me mrzi...a i zadovovljan sam s onim sta sam nasao.
Btw ove adrese sto si dao ne rade...

Ako ovi proxy-ji koje imam budu zakazali trazicu nove pa cu vas obavestiti, sto ne znaci da ako neko nadje nesto novo sto podrzava ftp ne mora da jevi:D:D

Aj pozdrav i hvala...(D)

Sauron je napisao(la):

pa znas sta da je meni neko ovako lepo rekao je ne bih sizeo ceo dan zato sto ne radi ni jedan prxy koji znam....

proxy.rcub.bg.ac.yu - svima poznat, radi
ns.rcub.bg.ac.yu - odlican

astralink-1.rcub.bg.ac.yu, astralink-2.rcub.bg.ac.yu, rade ( zbog reci astra mislim da i oni barataju ftp-om, mozda gresim...)

samo tako, ispisite sve i recite svima
koje znate, a i oni nek proslede dalje

pa se posle cudite sto je sporo

notax je napisao(la):
A sto je svaku skoro svaku noc do 7:00 ujutro telefon iskljucen sa servera, pa kada se pozove 3370-667, samo zvoni, i cao?

k'o sto bi ti rek'o : "Jos si mlad i neiskusan" :D

ja bi tu bandu dole u rc-u pobio :)
da li se dial-in sam pokvari ili oni "intervenishu" to niko ne zna
ima na tom broju 8 ulaznih linija , oni otkace jednu pa moras da ides na manual busy detection :)
ili na drugi dial-up broj i bednih 14400 (ili 9600 ponekad)

najjace je da se privalis na neki "kvazi" ISp (banke,vece firme ...) i udri dok ti ne stigne cestitka iz ptt srbije

carlos je napisao(la):
samo tako, ispisite sve i recite svima
koje znate, a i oni nek proslede dalje

pa se posle cudite sto je sporo

Ti stvarno mislis da sam ja sve dao??!!:D:D:D

salac je napisao(la):
damjane, ti bese imas pri nalog? sto se ne prebacis na proxy.ptt.yu ? radi bolje od rcub-a.

btw, skinite proxy hunter sa neta, i procesljajte malo adrese oko 147.91.X.X. Iznenadicete se koliko proxy-ja ima akademska mreza :)

Vidi stvarno....:D 10x thx

carlos je napisao(la):
prevention is better than cure :D

Slazem se u potpunosti...Ajd kad vec pricamo o akademskoj mrezi
napisite mi neke prevare :D ako znate ;)...

Ono sto se nikome ne daje je proxy3.etf.bg.ac.yu :)

Ajd cao

radi proksi trojka, radi super :p
Samo ne uvek :D
Al zato kad radi, shishti ko blesava.

Hehehe a sta ce mi kad ne radi??
Ma nasao sam ja puno ql proxy-ja...Koje nikada necete dobiti (axaxaxaxa :D:D)...

Sauron je napisao(la):
Ma nasao sam ja puno ql proxy-ja...Koje nikada necete dobiti (axaxaxaxa :D:D)...
kako si ti poceo thread
Jel zna neko jos neki proxy? :( [/quote]

Pa u pocetku nisam znao, onda sam objasnjenim putem nasao proxy-je, napisao sam vecinu (mrzelo me je sve da pisem), a ovo sve je zezanje ako nisi primetio:)...

Pozdrav...

Nazad
Vrh Dno