daj ti neke brze proxyje, nekoliko komada, da mogu da rade sa akademskom mrezom, jos da ne brane ftp.....salac je napisao(la):pa sta ja znam...da imas unix mogao bi da uradis 'nslookup ipnumber' i za tili cas saznas ime , za win nemam pojmaMozda moze nettools-ima.
salac je napisao(la):I bre saurone, pa zar za tako prostu stvar uputstvo![]()
![]()
A ono brzi proxy i ftp......koliko para toliko muzike
I mali hint, nije cela akademska mreza na 147.91, postoji jos adresa
Sauron je napisao(la):
pa znas sta da je meni neko ovako lepo rekao je ne bih sizeo ceo dan zato sto ne radi ni jedan prxy koji znam....
proxy.rcub.bg.ac.yu - svima poznat, radi
ns.rcub.bg.ac.yu - odlican
astralink-1.rcub.bg.ac.yu, astralink-2.rcub.bg.ac.yu, rade ( zbog reci astra mislim da i oni barataju ftp-om, mozda gresim...)
notax je napisao(la):A sto je svaku skoro svaku noc do 7:00 ujutro telefon iskljucen sa servera, pa kada se pozove 3370-667, samo zvoni, i cao?
carlos je napisao(la):samo tako, ispisite sve i recite svima
koje znate, a i oni nek proslede dalje
pa se posle cudite sto je sporo
salac je napisao(la):damjane, ti bese imas pri nalog? sto se ne prebacis na proxy.ptt.yu ? radi bolje od rcub-a.
btw, skinite proxy hunter sa neta, i procesljajte malo adrese oko 147.91.X.X. Iznenadicete se koliko proxy-ja ima akademska mreza![]()
Sauron je napisao(la):Ti stvarno mislis da sam ja sve dao??!!![]()
carlos je napisao(la):prevention is better than cure![]()
trazio si prevareSauron je napisao(la):Jos kad bi radio) Mozda se zato nikom ne daje
![]()
kako si ti poceo threadSauron je napisao(la):Ma nasao sam ja puno ql proxy-ja...Koje nikada necete dobiti (axaxaxaxa)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari