Šta je novo?

Provera memorije

Kmet Pogani

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
604
Imam problem sto svaki put kad mi se pali komp,kad proverava memoriju,proverava je 3 4 5 puta dok ja ne stisnem ESC!!kako da sjebem to ******?!?!!? :(

A sto uopste proveravas memoriju?Disable-uj to s****e u BIOS-u.
No kad malo razmislim ne bi trebalo da proverava vise nego jednom...ili ti imas tu opciju u BIOS-u a mi ostali je nemamo.No ako nemas nikakvih problema nemas zasto ni da brines.Iskoristi Gold memory pa vidi....

Kako da disejblujem to s****e?!Ne vidim u biosu ni jednu opciju za to !A koja je to opcija :D

Hm ... kmetu poganom samo 10% odgovora, plus da mi pere kola u mesecu shest put' (u nedostatku njive) :):D

Mogao bi da napomenes o kojoj se ploci radi, pomoglo bi... u svakom slucaju ne bi smelo da se desava da broji memoriju vise puta, probaj da u biosu cekiras opciju loasd best performance settings (ako postoji takva opcija ili njoj analogna...) , ako ne uspeva , probaj sa drugim mem, modulom, pa onda ako treba i flashuj bios, pa da vidimo...

POzdrav!

Kmet Pogani je napisao(la):
Imam problem sto svaki put kad mi se pali komp,kad proverava memoriju,proverava je 3 4 5 puta dok ja ne stisnem ESC!!kako da sjebem to ******?!?!!? :(

Stavi quick power on self test -> enable.

Nazad
Vrh Dno