Da ne otvaram novu temu, kod mene se dešava slična situacija kao kod člana gore.
Imam relativno slab računar, služi većinom za multimediju, sklopljen je pre 5+godina. Sve je bilo novo osim grafike i hdd160gb.
E sad dešava se restart nasumično iz cista mira, np gledam film i samo bam restart i poruka da se računar nije ugasio normalno.
Isto i kad radi na leru, np noću slušam muziku, i samo restart.
Nema veze sa opterećenjima. Nekad odigram pes13, cs. Nema problema. Temperature su ok na svim komponentama.
Napajanje je corsair vs550
Amd fx8300
8 gb ram 2 stapa
2hdd 500 I 160 gb
Grafa antika gt9500
Mb gigabayte 970a-dsp3
Mislim da ovo napajanje može da tera i mnogo jaču mašinu a moje nije radilo ni pola od te snage i vremena jer dosta radim na terenu.
Malo je čudno da je već crkava a nije ni pla veka svog odradilo.
Imam relativno slab računar, služi većinom za multimediju, sklopljen je pre 5+godina. Sve je bilo novo osim grafike i hdd160gb.
E sad dešava se restart nasumično iz cista mira, np gledam film i samo bam restart i poruka da se računar nije ugasio normalno.
Isto i kad radi na leru, np noću slušam muziku, i samo restart.
Nema veze sa opterećenjima. Nekad odigram pes13, cs. Nema problema. Temperature su ok na svim komponentama.
Napajanje je corsair vs550
Amd fx8300
8 gb ram 2 stapa
2hdd 500 I 160 gb
Grafa antika gt9500
Mb gigabayte 970a-dsp3
Mislim da ovo napajanje može da tera i mnogo jaču mašinu a moje nije radilo ni pola od te snage i vremena jer dosta radim na terenu.
Malo je čudno da je već crkava a nije ni pla veka svog odradilo.