Šta je novo?

Provajder iz subotice na 10 Mbita!

bluestar

Čuven
Učlanjen(a)
10.07.2003
Poena
619
...:: O B A V E Š T E N J E ::...

Poštovani korisnici,
SuOnline.NET je napokon uspostavio link sa svetom izuzetno velikog kapaciteta. Naš novi link od 10Mbit je sada u punoj funkciji i spreman je da kvalitetno usluži veliki broj korisnika. Ekipa SuOnline-a Vam se izvinjava na svim neugodnostima koje ste pretrpeli u proteklom periodu i želi da Vam se oduži što ste bili uz nas i ostali naši verni korisnici.
Organizujemo HAPPY WEEKEND, odnosno potpuno BESPLATNO korišćenje svih naših servisa (wireless, dialup) u vremenu od 12:00h dana 06.02.2004.(petak) pa sve do 12:00h 09.02.2004.(ponedeljak)
U ovom periodu će biti zaustavljeni svi brojači i sva tarifiranja svih servisa. Ovo će svakako predstavljati i svojevrsni test izdržljivosti novog linka, u čiji kapacitet smo sigurni.
Zahvaljujemo Vam se još jednom što koristite naše usluge.

Vaš,
SuOnline.NET ISP

Postovani odakle tebi takva informacija o besplatnom koriscenju Interneta
pogotovo u trajanju od tri dana.Mislim to bi bilo izuzetno lepo od njih posto sam i ja njihov korisnik,ali ko jos radi takve stvari danas.

stefan2 je napisao(la):
Postovani odakle tebi takva informacija o besplatnom koriscenju Interneta pogotovo u trajanju od tri dana.Mislim to bi bilo izuzetno lepo od njih posto sam i ja njihov korisnik,ali ko jos radi takve stvari danas.

Ako si korisnik onda overi home page www.suonline.net

Vrh Dno