Šta je novo?

Prototype 2

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Nisam uspeo da nadjem temu (mada mislim da je bila?). U svakom slucaju -

I najnoviji teaser -

Hahaha,ovo ti je 6.666 poruka Nex :p

E pa sta ja znam,P1 je bio sasvim ok po mojim merama,dobar za ubijanje vremena itd,ali svidja mi se novi potez sto su ubacili,a i vga deluje poboljshana.

U ovom teaser-u jel to taj Sargent iz prvog trejlera. Znaci nije vise Alex glavni lik

Dobri ovi traileri.

FU. Oces da ti se vrati stari nick ,a? :p

Kec nije bio nesto, odigrao sam ga ali generalno bez neke vrednosti.

Jos jedan ocajni port,cut scene idu ok,ali kad krene igra juri sa 1-3 FPS a

Probao sam samo da vidim da l' je zaista istina ovo što je Fiser rekao i... na početku, dok ima mnogo detalja, fps je oko 20. Medium podešavanja, konfa iz profila (rez: 1680x1050).

Nemam sad vremena za igranje, ali mislim da kad prođe početni ''detaljni'' deo, da će fps biti koliko-toliko ok.

Meni je sve na max na masini iz potpisa. Jedino samo u cut scene koji je radjen u engine-u igre ima povremenog seckanja. U samoj igri, nisam primetio los framerate.

Tumaranje po zgradama je josh uvek odlicno. :)

Niko vise ne igra ?? Ovako susan period kad je rec o video igrama i onda izadje ovakav naslov, a vi nista ? Jel ste se ulenjili ili jednostavno prerasli ovakav koncept ?

Prijatno sam iznenadjen, bar za sada...U odnosu na keca dosta ojacanja u produkcijsko-vizuelnom delu, ali mi je jos je rano za neku analizu same igre...Ne izgleda kao obican port, sve je fino utegnuto i prilagodjeno, optimizacija je sasvim solidna i mada sli za sada nije podrzan, sa jednom grafom i vsyncom je zakucana na 60fpsa. Toliko...

Koliko su je napljuvali po netu,igra uopste nije losa,cak je i veoma zarazna!Kao sto je napisao @Kal-El vidi se da je vizuelno unapredjena u odnosu na prvi deo,ali se po pitanju optimizacije uoste ne slazem,moglo je to i bolje,barem prema mojoj konfiguraciji!Sve u svemu preporuka!

Gdje se sve ne gura ovaj '@' danas. Kako ste uspjeli vec da skinete igru? Meni se ovaj FLT vuce kao puz.

Pa ne skidaju svi sa istog mesta.

Meni se Prototype uopste nije dopao. Igra je bila ripoff Spiderman-a 3, a uz to, meni nije uopste bila zabavna. Tako da sigurno necu probati Prototype 2.

Pa ne skidaju svi sa istog mesta.

Meni se Prototype uopste nije dopao. Igra je bila ripoff Spiderman-a 3, a uz to, meni nije uopste bila zabavna. Tako da sigurno necu probati Prototype 2.
Prvi Prototype je bio bukvalno kopija ne trojke nego Spiderman Web of Shadows...znaci cak i igre skroz isto pocinju itd itd.

Ja sam primetio velike slicnosti (blago receno) sa Spiderman 3. A ako su jos vise iskopirali Web Of Shadows, onda je to za plakanje. Poenta je ista - neka hvala. :D

Ja ne vidim nikakvu konekciju sa spiderman-om... da sa wolverine-om i hulkom na primer, al spiderman nidje veze :D jer bi onda slobodno mogao da kazem da ima i velike veze sa GTA4 posto mozes da uzmes oruzije setas okolo i pucas u sve sto mrda xD (sa obzirom da se 50% GTA4 svodi na to...
-------------------------------------------------
Inace blago recno prototype 2 je u odnosu na 1 100 puta bolji, graficki i ne toliko ali sa obzirom da mi prototype 1 mnogo losije radi, skoro pa ni ne radi xD kada je sve na max-u, P2 ide apsolutno glatko... Imao sam malo problema sa zvukom kao i u kecu ... :| desavalo mi se i da igra zamrzne kada krene neka cutscena-(medjutim alt+tab i vratim se u igru i nastavim cutscenu ali bez zvuka :/ ) ispade da sam nekim cudom stavio u opcijama na kompu zvuk na stereo umesto 5.1 a u igri mi je stojao home theater (5.1) pa je dolazilo do problema..

Elem Teksture su katastrofa ! , bilo bi leko kada bi mogla biti modovana sa HD teksturama...

Gameplay je odlican ! izuzetno bolje odradjen nego u kecu, misije su lepo stopljene... mini-side questovi, i skupljanje onih traka (itema) po gradu moze mnogo da pomogne !
lepo su smislili te mutacije

elem presao sam 41%, 11lvl, 15 mutagena, jako mnogo nacina za "lovljenje" meta, igram na Hard i nije skoro uopste teska :/ jeste ubiju me tu i tamo... ali to vas samo natera ta proucite kako tacno da ubijeteg kog inficiranog a da vas ni ne dotakne :)
Do sada nije bio ni jedan inficirani "BOSS" sto me malo razocaralo(sve sto je bilo se leko predje... i nema bas neke nauke,cist hack and slash...) na samom pocetku vidite onog Dzina kako vas juri... ali jos nisam stigao da Crvene zone pa koveli ajde...i dalje se nadam da ce biti :)

Da ne davim vise... Koliko su je napljuvali po netu, pogotovo port! Igra je sasvim ok, i veoma zarazna :S sto ne valja,( inace do sad sam je igrao :d ) svakako treba probati, mada nikako na mis+Tastatura kombinaciji, GamePad je ovde mama :)

Poslednja izmena:
^odigraj prvih 5 misija Web of Shadows i Prototype kec prvih pet misija sve zivo isto..od gameplay-a i budzenja do cak istih i slicnih scena da je smesno..

Izasla je "prava' verzija pa ko ima problema sa prvom da proba mozda ovu. :)

Opadnu li kod vas frekvencije GPU, memorije i šejdera? Ne mogu da kažem da je u pitanju low GPU usage, jer je zauzeće grafičkog procesora 98-99%, ali su radne frekvencije kao da sam pokrenuo Diablo II, a FPS iznosi 7-8. I nema 'leba da se vrate same, ako ne ugasim igru, ručno ubijem drajverske procese i ne namestim u nVidia CP maksimalne performanse u Power management mode.

Opadnu li kod vas frekvencije GPU, memorije i šejdera? Ne mogu da kažem da je u pitanju low GPU usage, jer je zauzeće grafičkog procesora 98-99%, ali su radne frekvencije kao da sam pokrenuo Diablo II, a FPS iznosi 7-8. I nema 'leba da se vrate same, ako ne ugasim igru, ručno ubijem drajverske procese i ne namestim u nVidia CP maksimalne performanse u Power management mode.
Probaj "pravu" verziju sada?

^danas izbacili metalci svoju stvar xD

Ah, da, sada vidim da su Kolotrazi izbacili novo izdanje. Zahvaljujem, nadam se da će da pomeni stvari nabolje.

Presao , sve sto cu reci je zaraza i interesantan kraj :/ mozda malo zbrzan ...

EDIT:
nabavio pravu verziju, FPS-a sto se tice razlika je mozda 5 fps-a
e sad verovatno nece vise crash-ovati i otkljucan je REDNET :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno