Šta je novo?

Prostor za skladistenje za Android

CaptainCrash

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2012
Poena
275
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5 12600KF
Matična ploča
ASUS TUF GAMING B760M-plus WiFi D4 LGA 1700
RAM
2 x 16GB Kingston Beast Limited Edition 3600Mhz White edition
GPU
AMD Sapphire 7800 XT Pure
Storage
2TB NVme + 512GB NVme
PSU
ASUS Rog Strix 850W white edition
Kućište
Lian Li Lancool 216
Monitor
LG 27GR75Q-B IPS 1440p
Miš & tastatura
Apex Steelseries 3 & Logitech G502X
Ostale periferije
Logitech G Pro X
Laptop
Medion E6228
Mobilni telefon
S23 plus 8/512GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Imam Android i zanima me sledece...
sta mi predlazete da izaberem kako bi imao vise prostora za skladistenje alika,muzike,video zapisa?
Imam 512gb kapacitet memorije ali sam dosao u situaciju da mi mailovi nisu stizali na hotmail jer sam preterao sa podacima tamo,ne znam ni sam kako.
Uzeo sam neki probni 6m free za ONE DRIVE 250din od novembra a kapacitet 100gb.
Ima li nesto boljekvalitetnije i sta predlazete?Da li Samsung ima nesto kao Huawei ili Icloud za Apple i kako se pokazao?
Na Gmailu imam oko 15gb neki free a vec je zauzeto 5gb.

Hvala!

Ja imam lokalni immich server u dokeru na windowsu za bekap slika i videa.
Mozda postoji opcija za tebe ako imas rootovan telefon da iskoristis google photos unlimited backup preko magiska, ako nemas onda moras wipe telefona da bi otkljucao bootloader

Imam Android i zanima me sledece...
sta mi predlazete da izaberem kako bi imao vise prostora za skladistenje alika,muzike,video zapisa?
Imam 512gb kapacitet memorije ali sam dosao u situaciju da mi mailovi nisu stizali na hotmail jer sam preterao sa podacima tamo,ne znam ni sam kako.
Uzeo sam neki probni 6m free za ONE DRIVE 250din od novembra a kapacitet 100gb.
Ima li nesto boljekvalitetnije i sta predlazete?Da li Samsung ima nesto kao Huawei ili Icloud za Apple i kako se pokazao?
Na Gmailu imam oko 15gb neki free a vec je zauzeto 5gb.

Hvala!
Plati 200 din mesečno proširenje Gmail sa 15 na 100Gb. Tako ja radim, kad se približim 100Gb razmišljaću o backapu starih mailova.

Plati 200 din mesečno proširenje Gmail sa 15 na 100Gb. Tako ja radim, kad se približim 100Gb razmišljaću o backapu starih mailova.
Nije problem da platim,vec sta izabrati.
Ima li svrhe placati i OneDrive i Gmail?
Hotmail mi je veci problem jer sam tamo zaglibio sa 30GB.Na Gmail imam jos fore.

ima ova tema

Nazad
Vrh Dno