Šta je novo?

Prostor na netu?

• Začetnik teme Začetnik teme risa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Da li je moguce zakupiti nekih GB ili 2GB negde na netu(ili kod nasih provajdera) gde mogu da upload-ujem svoje fajlove?
pozzz

ako su ti za lichnu upotrebu mozhesh da upotrebish Gmail nalog... imash programe koji ti Gmail nalog tretiraju kao virtuelni harddisk... samo ti treba dobra konekcija...

ako je za file share i pristupanje fajlovima sa spolja, to ne znam

Da li bi hteo da i drugi mogu da pristupaju tome (tada ti treba hosting) ili samo ti? Koliko bi para dao za tu uslugu na godisnjem nivou?

Pa voleo bih i da drugi pristupaju tome...
a sto se tice love nemam pojma, zato sam i postavio ovo pitanje...

IzNoGooD je napisao(la):
ako su ti za lichnu upotrebu mozhesh da upotrebish Gmail nalog... imash programe koji ti Gmail nalog tretiraju kao virtuelni harddisk... samo ti treba dobra konekcija...

ako je za file share i pristupanje fajlovima sa spolja, to ne znam

a da li za to sleduje gasenje naloga kao na lycosu ili su toleratniji?

Ne da mozes da zakupis neki GB na nekom serveru za upload fajlova vec mozes da zakupis i sam server. Malo pogledaj ponudu web hostera (domacih i stranih) i sve ce ti biti ubrzo jasno.

Koliko mi je poznato na shared hostingu uglavnom se ne dozvoljava postavljanje bilo kakvih podataka kao ni beckup harda, mada ima hostera kod kojih sve moze...

Ja sam se pre neki dan hteo ubiti, bukvalno, jer sam proveo dva sata tražeći 20 pišljivih megabajta prostora prostora na netu da drugima mogu deliti datoteke. I ništa! Za većinu sajtova moraš imati smislenu stranicu da bi te hostovali, za druge uglavnom moraš da im se učlaniš u forum i postuješ određeni broj kvalitetnih postova, i tako dalje, evo drhtim od nerviranja kada se setim. U kombinaciji su još hiljadu razloga zbog čega ne može: te bi da ti zalepe reklame, te datoteka ne sme biti veća od 250 kB, te moraš biti iz te i te zemlje, ma ne znam više ni ja sam, bre, koje sve razloge nisu izmislili...

Za neke sitnije stvari može Yahoo briefcase, s tim što fajl (mislim) ne može biti veći od 5 MB i ne može svako da skida nego samo Yahoo useri koje izričito navedeš u formularu.

Nazad
Vrh Dno