Šta je novo?

Prosireno dugme

BigBoy

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
675
Probao sam Tapatalk i ne odgovara mi te forumu cesto pristupam sa androida iz chroma i sve je savrseno prilagodjeno. Od pre par dana ne mogu da kliknem na dugme Nove Poruke jer je polje dugmeta Pretraga prosireno preko njega. Vide se linijice od jednog pixela na slici a sve to dok drzim prst na Nove Poruke te me uvek vodi na Pretraga.

Moze li se ovo namestiti da funkonise. Hvala unapred :)

https://www.dropbox.com/s/49wv86p8759g6ak/Screenshot_2015-08-08-08-36-26.png?dl=0

Ja sam zbog tog baga instalirao Tapatalk pre neki dan.

To je nesto do browsera. Meni na iOS u Safari-u lepo radi.

Kako izgleda kada koristis default android browser?

Do kroma je, na operi radi bez problema.

E jeste samo u chrome u standardnom browseru radi kako treba. Ima li navina da proradi i u chrome?

Verovatno je do sajta. Ne znam samo kako ti se odjednom pojavio problem, mora da su nesto menjali. Probaj i da gledas sajt u landscape mod-u.

Isto je i u landscape. Verujem da je greska u codu sajta negde za visinu dugmeta Pretraga, treba neko voljan da pogleda i ispravi.

Skontah, zeza ih line-height od 999px na tom dugmetu. Iz jquery mobile css-a.

ovo bi trebalo da overriduje problem

.searchbar .ui-btn-hidden {
line-height: 1;
}

Nisam nasao na forumu gde bih mogao da pisem neki support ticket.

Prijavio sam ja da neko ispravi ovu gresku, inace imas ispod imena i avatara trougao pa tu moze da se prijavi.

Pozdrav i hvala :)

Zar nije trougao da se prijavi spam, vredjanje itd? Nisi me valjda prijavio? :D

Pa generalno za sve prijave tj. komunikaciju sa nadleznim moderatorom/administratorom. Nazalost izgleda da to niko ne cita ili su nezainteresovani da isprave gresku.

Vrh Dno