byMaX je napisao(la):... 28. sam na moru![]()
OptiPlex je napisao(la):Zli, ajde objasni kako to da je 512mb rama savrsena mera i da razlika izmedju toga i 1gb rama nije primetna a onda u specifikacije za mid range ide 1gb a za high end 2gb rama ?![]()
byMaX je napisao(la):25. jula? To mi daje 2 dana fore da ga obrnem... 28. sam na moru![]()
Lukija je napisao(la):Sto rece Bane(r) pre godinu-dve (jedan od mojih omiljenih quote-ova): "... a vaznost ove informacije je?"
:d
Pa prijavish na grani pri izlasku iz zemlje, daju ti ono papirche da si izneo laptop i to je tobyMaX je napisao(la):2 all... Ma idem u Tursku. Nosio bih neki laptop, ali ne znam kako preko granice sa tim. A ne bi bio moj, nego neka zver sa 9700 mobility i giga rama, cisto da moze da se pika D3.
Mid-Range:
2.4GhzP4 or equivalent
1GB RAM
Geforce5950 or Radeon 9800 Pro/XT
byMaX je napisao(la):2FTA, da moze i na GF4MX - sto je najlepse, neces mnogo propustiti kada je vizuelna strana u pitanju - mada ce na high sve ici sa 0.5 fps, ali ce izgledati do j.... Open GL je to!
Milan82bh je napisao(la):btw
Stvarno jel ce mi raditi na ASUS A2500D(AMD2800+,512DDR,9600Pro...)?
O.K. Sorry,sorry,mala opaska,nema vishe.Ji 4Tze je napisao(la)::alo: :rtfm:
http://www.benchmark.co.yu/forum/announcement.php?f=23&announcementid=6
inache :smack: :smackbum:
kowalski je napisao(la):O.K. Sorry,sorry,mala opaska,nema vishe.
P.S. Predpostavljam da je meni upuceno ?
Mare je napisao(la):The following graphics cards are all supported by Doom 3:
GeForce 3/4/4MX/FX/6800
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari