Šta je novo?

Propast 3 se pozlatila :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ToxiC je napisao(la):
po meni je stil zivota neki FRP ili RPG!
dobro odradjen AI i kada god krenes iz pocetka sa drugim likom i drugom tezinomsve se drugacije desava!!!
evo dva puta presao NWN:Hordes, sve razlicito, a sada pomazem i devojci da ga predje kad imam sta i videti nemam pojma ni gde se nalazi ni sta treba da radi kao da nisma ni igrao i opet me vuce da sednem i odigram!!! :(
mozda je spam poruka ali stvarno delim misljenje sa mnogima da se pucacina svodi samo da razmislis da li si ostao sa 1 ili 2 okvira municije i ninasta vise nemoras da mislis!!!
cast izuzetcima od igara gde se divis grafici :)

Moj covek! :D
Kad bi na primer poredio FarCry i Gothic2(koji sam inace presao 3x)da igram ponovo opet bi se opredelio za G2.Zasto?
Gothic2 ima (mislim) 7 ili 8 zavrsetaka!!!!
Sa svakim likom po 2 tj. 3 kraja.I uvek je zanimljivo i "drugacije"....da drugacije sto je to redak slucaj sa cistim FPS igrama...da ne duzim mnogo.
Hocu reci samo iako sam(smo)skrenuli sa teme(opet :D ) da zanr FPS igara sluzi za opustanje posle neke depresivne radnje!!!Dok su RPG,FRP,SimRTS...igre za IGRANJE tj. opustanje!!! :smoke:

Poslednja izmena:
Aman! Ukusi su razliciti ... komentari vam uopste nisu na mestu. Ako ne volite FPSove sto se onda uplicete u raspravu sa nama koji volimo?

2Milan: Jesi ti skoro padao na glavu ili tako nesto? Znaci uporedjues 3 igre iz potpuno razlicitih zanrova! Kao kad bih sad rekao da mi Colin3 nije bas po meri jer je u WarCraftu mnogo bolje odradjen strateski deo ... a i feeling je drugaciji. Mislim, stvarno. :wall:

Znaci, kome ne gode FPS igre, cao. Niste kompetenti da dajete ovakve komentare.
Uostalom Doom3 samo sto nije stigao. Pricacemo o manama kad je bar svi 2x predjemo.

Ljudi sta vam je ? Prvo Ogi prodaje znanje iz engleskog :d (al' niko ne kupuje :) ) a sad komentari o fpsovima generalno. O cemu se radi ? Pa i ja bih izabrao pre Gothic 2 ali kakve to veze ima sa temom ?

Sto rece mazi, onda nemojte da dajete komentare. Mozemo pricati o tome da li je u okviru fpsova takav koncept zastareo, da li ce valjati i slicno - ali zaista ne mogu da krivim Doom sto je menadzment resursa u Total Annihilationu bolji :D

Dalje, ne ocekuju svi isto od igara. Ja ocekujem 20-ak sati vrhunskih prepada i strahova i to je to. Mene D3 nikako nece moci da razocara. Ne ocekujem nelinearnu pricu, AD&D sistem razvoja lika :p i tome slicno. Zna se sta je id-jeva vrhunska igra. Oduvek je to bila, i sad ce biti samo jos bolja.

D3 ce biti drasticno "hororskiji" zato sto nove masine i metodi omogucavaju da naprave zilion caki, tipa iznenadnih izlazaka iz zidova, prepade i tome slicno. Samo zvuk treba da bude na odgovarajucem nivou (a prvi reviewovi kazu da upravo tu igra blista) - i to je to.

Ma FPS rules:D

Doom ce imati izvuk i grafiku i igrivost a ponajvise atmosferu tako da uspeh mu je zagarantovan:D

LUC1FER je napisao(la):
Ma FPS rules:D

Doom ce imati izvuk i grafiku i igrivost a ponajvise atmosferu tako da uspeh mu je zagarantovan:D

Ne vidim gde je tu zadovoljstvo!!!Praznoglavo pucanje u sve sto vidis da se mice na ekranu....to je igra???....pa mozda za "neke" mazohiste,koji posle 3-4 sata provedena pored npr. Doom3,onako besno(zadovoljno)pocnu da molretiraju ukucane...elem
Nemojte da mislite da ja ne volim da igram FPS,ali nije mi taj feeling kad na primer igram G2!!!

pa ako ne vidish gde je zadovoljstvo ili ako ne razumes to, onda nema svrhe ni da komentarishes, je l da?
nije mi jasno sta pokusavas da kazes...sad ce jos neko i da se javi sa pricom kako je undying bolji...
ochigledno ne kapirash (i ne samo ti) tezinu koju nosi doom3 naslov (opet, poenta je u endzinu) zato evo citat jednog game developer-a iz odgovora na pitanje o podrsci proizvodjacha hardvera game-developerima:

...But we still have a long way to go before we'll achieve the unholy powers of Mr. Carmack, who can actually decide what features the future hardware will support… :)

dakle, poenta je u endzinu a ne storyboard-u...

Ji 4Tze je napisao(la):
pa ako ne vidish gde je zadovoljstvo ili ako ne razumes to, onda nema svrhe ni da komentarishes, je l da?
nije mi jasno sta pokusavas da kazes...sad ce jos neko i da se javi sa pricom kako je undying bolji...
ochigledno ne kapirash (i ne samo ti) tezinu koju nosi doom3 naslov (opet, poenta je u endzinu) zato evo citat jednog game developer-a iz odgovora na pitanje o podrsci proizvodjacha hardvera game-developerima:

...But we still have a long way to go before we'll achieve the unholy powers of Mr. Carmack, who can actually decide what features the future hardware will support… :)

dakle, poenta je u endzinu a ne storyboard-u...

Slazem se...cela igra se svodi na to:
"wow kakav svetlosni efekat"
"vidi,vidi odsjaj svetla o plocice,fenomenalno"
ali to brzo,veoma brzo dosadi....jel nisam u pravu?

OptiPlex je napisao(la):
Mene D3 nikako nece moci da razocara. Ne ocekujem nelinearnu pricu, AD&D sistem razvoja lika :p i tome slicno.

E sra*a, a ja se nadao budzenju strengtha, poboljsanju power i critical attacka i koriscenju strength i adrenalin amplifyera :d

Falcon je napisao(la):
Ako CS 2.0 bude bio kao sama igra, moracemo svi pre igranja da bacimo nitroglicerin ili dva pod jezik ili ce biti mrtvih sa obe strane ekrana :d :d

CS je mod za half life, a od doom modova najviše će se igrati OSP :)

jedino ako misliš da će CS koristiti endžin duma.. e to možda 2015, pošto sada koristi endžin kvejka jedan :>

Milan82bh je napisao(la):
ali to brzo,veoma brzo dosadi....jel nisam u pravu?

Pa kako kome, ja jednostavno volim FPS iz prostog razloga sto od dobre igre ochekujem da se:
1. ispucam
2. isprepadam
3. uzivam u dobroj grafici
4. uradim nesto korisno/pametno/lepo u zivotu sem navedenog igranja

ebiga, nemam 20 dana da trosim na igrice, nazalost :)

Au bre ogi smorio si vise ovo je thread o DOOM-u a ne cas engleskog. E da nisi u pravu :D

Doom III je the most important PC game u ovoj deceniji. End of Story!

Vala maxo u pravu si 100%. Kakav bre HL2 i ostali Doom rules

To sto po filmovima "I'm doomed!" prevode "Propao sam!", to nista ne znaci. Doom je zla sudbina i to je to, no more, no less...

Amin, vala!

zaboravili ste doom=the best game made ever:D

Ovo su retki trenuci kad zazalim sto nisam moderator pa da lepo zakljucam sopstveni tred :d

upravo tako :)
sledeci thread o dum3 ima da bude samo nechiji review.
Ili ako neko nadje na netu neki review, nek baci na PM link nekom od moderatora ove sobe da ga upishemo ovde ;)
...za jedno 5-6 dana :d

zakljuch!

Poslednja izmena:
Sjajno, bajo Ji, i kako sada da saznamo kad igra stigne kod lokalnog distributera?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno