Šta je novo?

Propao Komp. :/

_FlashhearT_

Cenjen
Učlanjen(a)
29.12.2010
Poena
151
Zdravo ljudi,kao sto vidite ja sam nov na sajtu i hteo sam da vam postavim jedno pitanje eto. Pre jedno 3 godine sam dobio moj kompijuter ali naravno kako godine prolaze kompijuter se pocheo kvariti. I tako kad je doslo vreme skole ja prestao igrati i stavio ga u kutiju negde. I sad ja posle jedno godinu dana ga otvaram i imam sta da vidim. Izgorela mi graficka. Sad imam integralnu. Jedva igram World Of Warcraft na njoj,a da ne pricamo o Call Of Duty 1 xD. Imao sam solidnu graficku za to doba (2006) to je bila NVIDIA Geforce 3600 ja mislim. To mi je poslao komp. brat iz nemacke. I da tako sad da skratimo pricu zelim da kupim neku solidnu graficku,ali za to mi treba vasa pomoc 😀. Takodje umalo da zaboravim ako mi mozete preporuchiti koje igrice mogu igrati sa integralnom grafickom? Provalio sam da mogu WoW,CoD1,Max Payne ima li jos nekih?

Tnx!! ^^:wave:

Upisi u moja masina tvoju konfiguraciju, da bi znali sta jos imas pored te integruse, koji cpu, napajanje itd.
Verovatno si imao 8600 nvidiu, ako se ne varam?

Hm, mozda neku polovnu Nvidia 8800, to je po nekoj logici max.
Ima ih po oglasima koliko hoces ,novu ne vredi uzimati bilo koju

Po mojoj proceni ,sve igre koje su izasle do recimo 2006-2007, ostale ce ti raditi verovatno kao slajd-sou.

Hvala,hvala za sve! 😀 Odjavljujem se...Odo malo da pikam cod1 😛 A da da da da da!!! Cekaj jednu veliku stvar sam zaboravio da kazem imam vistu...Vista Gamer Edition zato sto mi samo na njoj radi internet...Pa mi i trazi neki key da ukucam stalno...Pa mozda znash sta je?

Poslednja izmena:
Koje si druge operativne sisteme probao pa ti nije radio net na njima?

poz, ili sacuvaj te pare ili kupi malo noviju plocu sa bar PCI-exp v1.0 slotom. Kako bi mogao da koristis graficke novijeg dizajna. Igre na integrisanoj grafici ce ti raditi sve glatko, ali u rezoluciji 200x150 mozda po koja starija i u 400x300, a ove za dos komp ce da ti eksplodira🙂)))))) sada ozbiljno, radice ti sve samo sa dosta snizenim nivoom detalja i nizoj rezoluciji🙂

Nazad
Vrh Dno