Šta je novo?

Pronaci ko me stavio u block listu u MSN-u ?

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Pronashao sam ovaj site gde se moze videti ko vas je obrisao sa MSN-a :-devil-: ....
Posto to nije oficijalni MSN site preporucujem da se posle koriscenja istog promeni lozinka :type: ! !

Moje pitanje glasi: kako mogu da provalim ko me stavio u block listu ? ( ako moze )

interesting :p fala

Zanimljivo, a uz to i radi :)

Uzvraceno im je istom merom :d

Zashto bi me bolelo uvo ko me je stavio na block list ? Bolje da neki koji mene smaraju to pogledaju :)

Poslednja izmena:
Isto tako moze da se kaze da je glupost skidati 5mb za nesto tako, mislim da je provera preko sajta jednostavnija.

Mozda bi i bila glupost da taj program nije koristan i za druge stvari.
Messenger Plus! - apsolutna preporuka za svakoga ko koristi MSN.

Poslednja izmena:
Mozda je tebi glupo proveravati preko site-a nekom drugom je to bolje ( npr oni shto imaju dial-up )...... Kad se sve sabere i oduzme koristan je i program i site.....

Evo ja npr za taj program prvi put cujem.... ... a za njega nebi saznao da nema ovog foruma.... Zar nije svrha foruma da razmenjujemo znanje i reshavamo probleme ? ? Zajedno smo mnogo pametniji...... :)

Jeste odlican je forum sada cje jaksa da bude namrgodjen par dugih godina sto sam ga obisao sa liste - a nisam :)

Blah...iz naftalina ide ova tema, no....zasto budjavi plus postaje "nevidljiv".

Kad maksimizujem prozor messenge-a, samo nakon instalacije imam "plus" medju opcijama gore (posle help-a). No, nakon gasenja programa (gasim racunar, ne sam program) i nakon ponovnog pokretanja, ja nemam plus gore u opcijama. WHY!? :wall:

A da ti ne prepisuje registry? Mislim... Sta znam... Jel ti dobra instalacija?

vrlo interesantno pitanje :)
i veoma je moguce, ne samo da prepisuje registry, vec da jednostavno salje logove ili neku drugu gadost ...
neam bas poverenja u davanje personalnih informacija, pogotovo sajtovima koji su sumnjivi i programima koji "pomazu" u stvarima kao ovo napr...

Nazad
Vrh Dno