Šta je novo?

Promena vokala na audio snimku ( program )

djolodjolo486

Cenjen
Učlanjen(a)
22.04.2013
Poena
151
Znam da postoji neka slicna tema kao i ova ali je veoma zastarela, pa tim slucajem otvaram novu. :)

Interesuje me da li postoji neki veoma dobar audio program u kome se moze zameniti vokal. Kada kazem zameniti mislim na to da odredjeni vokal zamenim nekim drugim vokalom koji ja odredim ( dam programu kao uzorak ). Laicki objasnjeno: da umesto Cece peva Lepa Lukic sa njenom tacnom intonacijom.. Nesto slicno kao u filmovima :) Ne znam ni da li je to moguce uopste izvesti. Na internetu ima raznih programa za robotske ili decije glasove, ali mi to nije interesantno...

:-devil-:

Ih baš si našao primer, samo kažeš da nije Ceca nego Lepa i svi će to poverovati, obadve i još gomila njih se dernjaju isto. U filmovima, spotovima a i samo muzičkom snimanju se snimaju odvojeno vokali a odvojeno muzika pa je na masteru lako promeniti bilo šta, čak i razne instrumente. Ima nekoliko "Karaoke" playera koji mogu da priguše ili potpuno skinu vokale pa posle možeš da miksuješ. Neznam sad tačno koji, imao sam neke pre nekoliko godina. Potraži na Googlu.

Nazad
Vrh Dno