Šta je novo?

Promena rezolucije > suzavanje ekrana

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Stvar je jednostavna..imam problem sa monitorom i ne vidi mi se desna strana. Nije toliki problem u "vindouzu" (TM) koliko je problem u igrama. E sada, i u igrama je bilo ok..jer do sada kada bih stavio rezoluciju na 1280*1024 on bi mi suzio sliku i mogao sam da se igram kao da je monitor 4:3 sto je dobro resenje dok ne kupim drugi. ali bio mi je ortak, stavili smo njegovu grafu, i vise seto nije desavalo. Posto sam vratio svoju grafu, situacija je ostala ista tj slika se suzava. Interesuje me postoji li program koji ce reci mom monitoru da prelazi u 4:3 kada se promeni rezolucija ili opcija u drajverima.

Koji je monitor, kakav je monitor, koja je graficka, da li si podesio sve.... nista nisi rekao osim da imas problem

hmm..mislio sam da je potpis dovoljan...

Samsung 205BW (DVI) - Galaxy 8600GE

Samo zelim da znam da li moze da se suzi slika na TFT monitorima... Ranije mi je to radilo u igrama..kada promenim rezoluciju menja se i velicina slike..sada ne radi...ako bi posto jao neki nacin da se to softverski izmeni pa da radi u svim programima ako ja to pozelm to bi bilo idealno...

Poslednja izmena:
Nasao sam.

Nazad
Vrh Dno